Brcdymz Bebeğim 7 aylık yumurtanın beyazını henüz tattırmadım cicibebeyi tattırdıktan sonra mı denemeliyim ?
Ohaezgi Brcdymz ben başlarda cici bebe verdim fakat şuan vermiyorum 8.5 aylık artık herseyden yiyor yasaklı olmayan besinlerden ama yumurta beyazı, domates, bal vs bunlar 1 yaş sonrası canım
Brcdymz Melisbugi ya 7. 8. Ayda verenler var bende çok tereddütte kalıyorum inanın doktorumada sormadım henüz ama
Guzelkizimbenim Brcdymz yumurta beyazını 9 aylıkken verebilirsiniz 3 gün kuralı ile zaten 9 aylıkken asi var yumurta beyazına alerjisi var mı yok mu soruyorlar cicibebede gece maması yapıyorum irmik muz cicibebe öyle veriyorum sabah kahvaltında verdim ama çok püre yapmadim genellikle tane verdim
Wanderlust Brcdymz cicibebeyi hazir degil kendiniz yaparsaniz verin paketli gidalar ne kdar bebek icin yazsa dahi bozulmamasi icin bile bircok katki maddesi iceriyor koruyucu vs ve besin degeri hic yok nerdeyse. Yumurta beyazi icin 8.ayi bekleyin minik tadim yaptirin birkac gun eger alerjisi yoksa oyle verebilirsiniz dedi doktorum
NurY Brcdymz yumurtanın beyaziyla sarısini aslında altıncı aydan itibaren verebilirsiniz beyazindan azar azar , alerji olmadığı sürece Beyazininda artık verebilirsiniz . Bazı doktorlarda öyle duydum
ugurbocegmm Brcdymz ben 7 aylıkken beyazını vermeye başladım. Alerjik bı bebek değilse azar azar arttirarak verebilirsiniz. Cicibebe bisküvi tarzı vermiyorum
Tugce Brcdymz cici bebeyi ben yiyordum alerjiden önce 😅😅 çok şekerli bence yetişkinlere daha uygun bebeğinize hiç vermeyin
Mucizem21 B_eyzaa canım bende veriyorum ben şöyle 1 tatlı kaşığı irmik içine hangi meyve istersen ben elma kullanıyorum yarım soyup doğruyorum kaynadıktan sonra içine 2 veya 3 tane bebe bisküvisi bılendırdan geçiriyorum içine 1 çay kaşığı pekmez çok doyurucu oluyo en azından bisküvinin şekerinide bastırmış oluyo
Brcdymz Mucizem21 3 öğün veriyorum bazen ne yapacağımı şaşırıyorum inanın öyle internetteki haşlama usulü yapılan sebzeleri falanda sevmedi bir türlü bildiğiniz az soğan az sarımsak kavurup yapıyorm tuzsuz
Ohaezgi Brcdymz birebir sadece yumurta beyazı verilmicek fazla vitamin var diye biliyorum. Valla ben verdim canım cici bebe bişey olmadı ama sen verme istersen
Deletedmom5284 Alerji yapmazsa beyazınıda verebilirsiniz sorun yok, cicibebe tattırmasanda olur faydalı şeyler yedirmeye çalış
Alpitom Brcdymz cicibebeye gerek yok. Yumurta beyazı eskiden 1 yaş diyorlardı ama şimdi alerjsi yoksa 9 aydan itibaren 3 gün kuralı ile