havinimilkgozagrim Herkese selamlar🙋🏼♀️ anne olalı 8 gün oldu. Happy momdan mezun oldum. Anca fırsat bulup aranıza katılabildim😍 herkese bu kutlu yolda başarılar diliyorum😅 bol sabır, bol güç, evlatlarımıza bolca sağlık diliyorum🙏🏻🤍
Eysar havinimilkgozagrim amin hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün benimde kızım 14 aylık hafta içi doğumum var. Bakalım öncelikle sağlık diliyorum kuzulara
Aselsmomy havinimilkgozagrim Allah yardımcın olsun canm en güzel zamanların tadını çıkar bol bol biz 16 aylık olduk o zamanları özlüyorum 😂
Sibel_87 havinimilkgozagrim slm bende 22 günlük anneyim 2.evladımı aldım kucağıma😌bence de hepimize bol sabır sağlık diliyorum 😀
Aselsmomy havinimilkgozagrim yok kız gene kipirdamiyo koyduğun yerde duruyor kucaklasan gezdirsen hafif benimki kucak istiyo kilolu kaldiramiyorum😂 yürümeyi ogrendi bi odayı toplarken diyeri ışık hiziyla dağılıyor yemek yapamiyorum dibimde sürekli kucak kucak😂😂ama anne olmak en güzel şeydir kesin ve net❤️
havinimilkgozagrim Aselsmomy oy kuzum benim🤤 boşver hareketli olsun anne olmak kolay değilmiş gerçekten
Aselsmomy havinimilkgozagrim aynen baya hareketli maşallah 😂ama her zorluğun bir güzelliği var yatarken yanağımi tutup uykuya dalıyor o zaman yorgunluğum falan kalmıyor hiç 🥰🥰🥰
Sibel_87 havinimilkgozagrim 6 buçuk yaşında ilkokul 1.sınıfa başladı bu sene bizim için baya zor geçiçek bu sene 🤕☺️