semaahmet Canlarım guxek annelerim nasılsın iyisiinifir insallh😁 yağ çekerek başladım 😁😁 haftaya oğlumun doğum günü bana menulerinizden soylermisniz biraz farklılık istiyorum
Yarim_Kilo_Kiyma semaahmet Ay benim oğlumunda haftaya doğum günü kısmetse. Bende ufak ufak menüyü oluşturayım diyordum bugün..
tubbaaa semaahmet geçenler de kutladım sarma sardık çiğköfte yaptık ıspanaklı börek patates salatası . Tatlı olarak renkli irmik topları kurabiye poğaça ortaya yaş pasta yaptırdım birde dağıtmalıklar balonlar derken masa dolmuştu zaten 😁
Arasinannesiiiii semaahmet pasta ve şeker hamurlu kurabiye yaptırıyorum, bunlar banko. Gelelim menüye zeytinyağlı yaprak sarması, kısır, kıymalı Boşnak mantısı, ıspanaklı Boşnak böreği, hacımakule, birde soslu patates salatası yapacağım yeter heralde
Busetmr Benim aklımdaki masa kurucam havuç topu çikolata toplarından düşünüyorum çubuğa takılan şekilli kurabiyelerden renkli salata var kırmızı lahana havuç pattes bunları yanyana borcama koyuyosun rengarenk oluyo yoğurtlayip ondan düşündüm börek yine masada güzel dursun diye cup cake tarzı bişey kuru dolma Gibi gibi daha çok şey varda aklımda 😂😂
semaahmet Busetmr Vay halimize bacım ya ben sarma yapicam adım poğaçası yapicaktim doğum gününde yapıp herkeze ikram edicem sonra elmeli kurabiye sonra mercimek köftesi ve bir sekilinde kurabiye yapicaz insallh yeterlidir herald eyaa 😁 aklım karisik