Kgs2110 Bebeğim 5 aylık. Doğduğundan beri gözleri çapaklanıyordu zaman zaman. Tobrased damla kullandık azalmıştı hatta yok denecek kadar azdı. Göz yaşlanması da bu kadar çok olmuyordu. 4.ay kontrolünde göz kontrolümüzde vardı. Biliyorsunuz gözüne bir damla sıkıp doktor masaj yapmayı gösterdi. Tıkanıklık olabilir 6.ayda bakalım dedi. Bir krem verdi masaj için thicoline. Ve birde damla. O günden sonra artık yavrumun gözleri her gece kapanıyor çapaktan. Yaşlanıyor. Kremi kestim dokundu belki diye. Ama her gece kapanıyor. Masaj yapıyorum geçmiyor. Her gece her gece ağlıyorum öyle görünce. 😥çayda denedim malesef fayda etmedi. Sürekli ılık suyla siliyorum masaj yapıyorum ardından ama yok 😥 artık yüreğim dayanmıyor başına gelip çözüm bulan var mıdır sevgili anneler 😔 tecrübelerinizi paylaşırsanız çok çok mutlu olurum 😔
Mom6262 Kgs2110 sırf sizi postunuzu gördüğüm icin kaydoldum buraya.. oglum dogdugundan beri sag gozunde sari sari akmalar vardı sürekli capaklaniyor ve gece kapaniyor sabahta açılmiyordu gözü. Ne kremler ne masajlar damlalar ne çaylar kullandim fayda etmedi bebegm 2 aylikken tedavisi yapildi . Göz yaşı deligi tıkanıkti ve operasyon geçirdi 10 15 dk süren bir islemdi.. igne ile goz yasi gelen delige girildi ve açıldı bu sefer diger gozundeki delik tikandi tekrar tikanir birkac gun sonra tekrar yapildi ve suan cok şükür 10 ayligiz.
Mom6262 Kgs2110 Çocuk Göz doktoruna götürün muhakkak. Onlara ilac damla kullandığınızı soyleyn gecmedigini ve Göz yaşı deliginin tikanik olma ihtimali varmidir diye sorun
GiybetReis Kgs2110 Anne sütü faydalı olabilir. Bizde de ilk 2 ay vardı. Doktorumuzun önerisiyle Anne sütü ve göz damlası kullandık ama hangi damlaydı onu hatırlamıyorum. Tabi mutlaka bi tekrardan göz doktoruna götürmeniz gerekir en kısa zamanda.
Kgs2110 Mom6262 çok teşekkür ederim. Göz doktoruna geçen ay götürdük eğer geçmezse 1 yaşında oluyormuş ameliyat dedi doktor. Sizin kaç aylıkken yapıldı yapıldığını bilmiyordum 1 yaşından önce 😔
Kgs2110 GiybetReis anne sütü hiç denemedim. Eğer mikrobik birşeyse anne sütünün içindeki maddeler dahada arttırabiliyor 😔 gerçekten çok kötü bir durum ne güzel geçirmişsiniz. Artık öyle hassaslaştı ki damla krem vs gözüne dokunduğumda bile ağlıyor kuzum 😔
Mom6262 Kgs2110 2 aylik gbiydik . Biz yurtdisindayz Türkiye de kac aydan sonra yapilir bilmiyorum. Dediğim gbi kremle damla ile gecilecek bi durum değil maalesf.
GiybetReis Kgs2110 Ben sizi yönlendirmiyim tabi süt konusunda. Bize doktorumuz önermişti sadece. benim gözüm çok iltahap kapar. Patates iltahabı geçiryor. Kendi gözüme koyuyorum. Yani tabi bunu da doktora danışın.
Bahser61 Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle. İlk birkaç ay biz de çapaklanma sorunu yaşadık, Netira göz damlası verdi doktorumuz. Onunla ve sürekli masajla sonlandı çok şükür
Gsyasmin1905 Bizde de oldu bi büyüğümüz kolu incinen çocuklarun gözü çapaklanjır dedi göz damarı koldan geçiyormuş çünkü kolunun altına bişiler koyup sardım gerçekten de geçti
Bahser61 Kgs2110 Kapılmayın ümitsizliğe. Bizimki de geçiyordu ama ara ara tekrarlıyordu. Şimdi tamamen geçti çok şükür.