Naciyeylmz Şimdi kahvaltı ne demeyin die yarın yazdım pek bişi yokta evde neler yaparım kahvaltıya onun için post açtım hep akşam yemeği birazda kahvaltı olsun neler hazirlarsiniz yada hazirliycaksiniz
Aselinannesii6 Naciyeylmz yumurtalı ekmek menemen kıymalı yumurta Domates soslu karışık kızartma çılbır 😋😋 pankek krep
Balarisi_melisEla Naciyeylmz kapya biberli yumurta Soğanlı yumurta Pankek Yumurtalı ekmek Krep Baharatlı patates kızartması Bayat ekmekten pizza Domates soslu biber kizartmasi Kuymak
Naciyeylmz Aselinannesii6 Allah razı olsun cnm linclemedin yazdın için şey dicem çılbır nedir ve kaşık dokmesiyle pankek aynı seymi🙂
Marinedeniz Patatesli omlet ve mantarli omlet bide peynirli omlet favorim :) kesin bunlardan birini yaparim🙂
Aselinannesii6 Naciyeylmz çılbırın farklı yöntemi var yumurtayı suda haşlıyolsr ama kaynanam normal yumurta haşlar gibi haşlıyor sonrasında sarımsaklı yoğurt döküyor üstüne ve tereyağ salça sos yapıyor nefiis oluyooorrr 😋😋 pankekle kaşık dökmesi aynı değil kaşık dökmesi tuZlu oluyor diye biliyorum