Asleres Kızlar merhaba 8 aylık oğlum var ve 3 gündür kakasını yapmak için ıkınıp duruyor görseniz kıpkırmızı oluyor ve katı çıkıyor baya bir. Uyku muyku kalmadı çocukta Bu onu çok rahatsız ediyor Kabızlık için öneriniz var mııı
Melisbugi Asleres kızımda oldu canım ılık suya biraz zeytinyağı ve pekmez karıştırdım 4 5 kaşık verdim bakalım işe yarayacakmı daha önce duymuştum bunu nettende baktım işe yaradığı yazıyor sonuçta zararlı şeyler değil umarım işe yarar 7 ay 7 günlük kızımda
Mon-second-souffle Asleres 3 tane kuru kayısı kaynatip 120 cc biberona koyup icirdim 2 günde düzeldi ama öncesinde kayısı tadimini yapmıştık eger bir yan etkisi yoksa demeyebilirsiniz
Asleres Melisbugi bende duydum denedim ama pekmezden nefret ediyor yaa zorla verdim kustı onunda tamamen 🤦🏼♀️ Zeytinyağını bol koyuyorum herşeyde
Melisbugi Asleres aslında suylada karışacağı için belki o kadar anlamayabilir bi kaç kaşık alsa yeterdi en azından bi çözümse tabi gün kurusunu öneriyorlar onuda denedinmi canım
Melisbugi Asleres benimkine iyi geldi canım yaptı şükür yumuşamış şimdi gün kurusuda haşladım irmikle verdim biraz ama zeytinyağlı olan yaptırdı
AseLBebek26 Asleres 4 tane gün kurusu kayısı ve yarım armut kaynatın pissinler sonra onların kendi suyu içinde ezin püre şeklinde yedirin bbir sabah bir aksam aynı zamanda çay kaşığı ile zeytinyagi verin kabız olduğunda hep işe yarıyor
Seyma_Mirza Asleres oglum 17 aylik ek gıdaya geçtiğimizden beri kabız 10 gün yapmadığı oluyodu hastaneye götürdüm neler yaptım bı faydası yok şimdi bazen bir hafta 3-4 gün degisiyo yapcagi zamanda ikiniyo agliyo sallaniyo çok üzülüyorum
Asleres Seyma_Mirza benim oğlum da aynı yaa ilk defa oldu inş doktora gerek kalmadan buradaki Öneriler deneyeceğim de iyi gelir
Cnnsmy Asleres Seyma_Mirza ne çok çektik kabızlıktan kızım kaka yaparkenki halini görseniz acıdan bağıra bağıra kaka yapıyordu popodada çatlak oldu haliyle her kaka yapışı bi travmaydı o derece yani gittiğimiz her foktor duphalac verdi ve ilaç resmen kabusumuz oldu napsak almadı uzun araştırmalar sonucu dulcosoft şurup u öğrendik Allah bunu yapandan razı olsun meğer benim kızım sakinmiş yeni anladım biz çok çol aşırı memnun kaldık bi araştırın derim ilaç öyle bağımlılık yapacak birşey falan değil neler yedirmedim ki çocuk tutmaya alışmış tutuyor doğal çözüm olmadığını düşünüyorum ben artık canım dulcosoft yüzümüzü güldürdü🤲🏻🧿
Senemmm11 Asleres ayy oglum gecen hafta oyle olmuştu kakasını yaparken poposunu tutarak ağlıyordu yavrum 😔 afedersin böyle koyun gibi parça parça top top yapiyordu kakasını. Ben hemen 2 tatlı kaşığı zeytinyağı icirdim hemen etki etti sonraki kakasını cıvık yaptı
Asleres Senemmm11 benimkinde öyle yapıyor hem ıkınıyor hemde dediğin gibi yapıyor o ıkındınça ben üzülüyorum valla
herseyyalantekgerceksen Asleres Bacaklarını geriye doğru çekin popoya da uyarı verin iyi geliyor bugün denedm başarılı oldu
Senemmm11 Asleres suyuna zeytinyağı karıştırıp içir yada direkt olarak 1-2 çay kaşığı ver. Daha küçük. Ben oglum daha büyük olduğu için tatlı kaşığıyla vermiştim