Gorursensoyle Nisanur aynısını yaptım ve yapıyorum 🤣 günde 1 kez mama veriyorum full emziriyorum ama mama daha fazla çıkıyor benim tek memede tabi senin kaç yudum oluyor? 😅
Gorursensoyle GmzSnn sen sayma zaten gamze 😅 tek memeden 250cc sağan bebenin eline veren kızsın sen saymak mı dayanır😂😂😂
GmzSnn Gorursensoyle bıraktım ay sağmayı gınaa geLdi artık emdiği kdr emiyo 😂 en son sağarken müşteriLerden biri wardı o gördükten beri sağasım geLmiyo gözü değdi 😂😂😂
Nisanur MzeynepB kesinlikle öyle evet birazcık uğraştırmalı ama doyup doymadı mı sorusundan artık kafayı yemiyorum 😅
Onedroplove Nisanur evet çok ilginç ve tatlı ama doymayan bebek basar çığlığı öylede anlayabilirsiniz hele birde kilo alımı normal ise garanti doyuyordur
Nisanur Onedroplove işte benim oğlum aç olsada ağlamıyo sıkıntı orda bende böyle bişe bulmak zorunda kaldım 😂
Onedroplove Nisanur öylemi eyvah eyvah allah kolaylık versin hepimize saymaya vaktiniz gücünüz var ise ne mutlu
Gorursensoyle Nisanur ben 1 saatte 1 e düşürdüm her ağladığında veriyorum artık bazen gögüslerim dolmuyo bile ilk aylara göre de azaldı sanki seninde öyle oldumu