Yasemin38 ruya01 9 ayda sık sık emzirip su veriyorum doktor önerisi ile helede diş çıkarma dönemindeyse. 10 gün süren geçmeyen öksürmede doktor görsün istedi
Gokbey Mom44454 benim kızda öksürüyor yaa 1 ayda iki kez hasta olduk napcaz bilmiyorum bebeğiniz ne kadarlık sizin
ruya01 Gokbey 1,5 yaşında gecmıs olsun canım zor valla öksürük uyutmuyor da çocuğu sabah doktora götürecem geçmezse bakalım
Defne_liya27 Instagram dan öğrendiğim bı kür var herkes çok övüyor iyi geliyormuş bende iki gündür kullanıyorum biraz faydası oluyor
Defne_liya27 ruya01 Dort beş diş sarımsağı ezip üstüne çörek otu ve zeytinyağı ekleyin dört beş saat bekletin akşam ayak altına sürüp çorap giydirin faydası oluyor
Asel1132 ruya01 sarımsagı ezip zeytinyag koyun icine . aksamları ayagının altına sürün cok iyi geliyor. benim kızıma cok iyi geldi öksürügü grcti iki günde
Alyammmmmm ruya01 benim kizim 6 aylık grip oldu 10 günü aşan binoksurugu vardi prospan verdim bitkisel öksürük şurubu günde iki kez 1 çay kaşığı cok şükür geçirdi memnuniyeti fazla gerçekten