alpligunler Funda80 amigurumi 🎉 örmeyi çok sevdiğimden emzik zinciri, diş kaşıyıcı be çıngırak yapıp satıyorum🤗
miniktosbagam Funda80 en büyük zevkim puzzle yapmak böyle 2000 parça ve üzeri ama çocuk olduğundan beri yapamıyorum yapsam bozacak biliyorum😅
Minikbirkalp Cookie Cok teşekkür ederim yol satmıyorum başakşehire değil halkalida oturuyordum şuan Bağcılar’da oturuyorum kayınvalidem başakşehir de oturuyor sen de mi orda oturuyorsun
Cookie Minikbirkalp ben 2 yıl oturdum başakşehir de , 1,5 yıldır da Arnavutköydeyim Bı fotoğrafta dışarı görünüyor Başakşehire benzettim de ondan sordum :)
annakarenina Elifgh Bazı akşamlar ben de bir saatten fazla oturamayıp 11’de uyuyorum :) Hatta bu aralar elime hiçbir şey alamadım, 4. Ay atak haftası yaşıyoruz ve uyku düzeni baya değişkenlik gösteriyor.
morpella bişeyi anlayamıyorum moderatörler millet burda instagram aderiniz yazıyor ürün satıyorum diye hatta fotoğraf bile atmış yorumları silinmiyor neden bana gelince satış yaptığım instagram adresimi verince yorumum siliniyor lütfen beni aydınlatırmısınız