Cesurayse Kızlar bebeğim daha 5 aylık bu iki gündür ateşi var ve 39.6 bile çıktı 4 defa acile götürdüm . Ateşini bir türlü indiremiyoruz , sizin bi fikriniz varmı ne yapmamı önerirsiniz .
2minosprenses Cesurayse soy komple bezle kalsin calpol dolven ver canim ama normalde doktor gozetim altinda tutmali 39.5 baya yuksek bir ates yani aman dikat et yanin da uyu uyursada tek gozun daima ustunde olsun
05012021 Cesurayse 4 saat ara ile bi dolven bi calpol şeklinde ilerletiyor bizi doktorumuz ve ince kıyafet giydir canım koltuk altı soğuk kompleks ile hemen düşüyor bizde şuan hem grip hem diş ateşi ile savaşıyoruz geçmiş olsun
Cesurayse 2minosprenses calpol tek ver dedi doktor onu tek vermiyorum oda düşürmüyor ,gece boyunca acildeydik baya ilgilendiler ateş düşürücü de yaptılar bir saat falan düştü sonra tekrar yükseldi tahlilleri temiz çıktı diye sadece ateşten gözetim altında tutamayız dediler ,çok teşekkür ederim
05012021 Elvinravza acilde bişey yapmıyolar bizide geri gönderdiler sasece soğuk odaya geçin soğutma işlemi yapın dediler bukadar
Cesurayse Elvinravza tahliller falan yaptılar hepsi temiz çıktılar , PCR testi de yaptık negatif çıktı onlarda nedeni ni anlamadılar sadece bir kaz tahlilleri kaldı yarın çıkacak sonuçları bakalım
Cesurayse 05012021 soğuk kompleksi yapmadım onuda şimdi yapıyım sadece calpol veriyorum doktorsuz dolven versem birşey olurmu ,çok teşekkür ederim ,sizede çok geçmiş olsun , rabbim şifa versin
Elvinravza 05012021 doğru diyorsunuz ama bebeklerimiz olunca söz konusu insanın siniri bozulur.. Geçmiş olsun size de 🙏
MinnakAsel Cesurayse bizde Corona iken 40 dereceyi görmüştük calpol pedifen dönüşümlü ver canım pamuk veya ıslak mendille sürekli vücudunu soğut koltuk altı el kol vücudu karnı yüzünü sil bizde çok işe yaradı hemen düşürüyor ateşi
Cesurayse MinnakAsel Tmm canım öyle yapacağım yoksa biz de bu gidişle 40 buluruz çok teşekkür ederim geçmiş olsun
2minosprenses Cesurayse canim calpola dolveni dobusumlu 4 saate bir vermen gerekli oyle atesi duser baska turlu dusecegini sanmam ama dedigim gjbi dikat edin benim kizim atesli hastalik atlati ozelikle uykudayken daha dikat edin atesi varken allah acil sifalar versin 💐💖
05012021 Cesurayse allah razı olsun hepimizin bebeğine şifa versin rabbim dolvenide verebilirsin canım ama sen yinede doktoruna sor neolır neolmaz
Keskeuyusamm Calpol mor ve dolven dönüşümlü ver. 4 saatte bir. Ben fitil de vermiştim. Duşun altına girin ılık su ile oynasın. Sürekli ılık su ile alnına vücuduna bez koy