Mrsbayan Bebeğim 19 aylık balık yedirmek istiyorum. Ama gece yatarken süt içiyor. Yatarken biberona meyve suyu mu koyup içersem. Ama balıkta tatsın istiyorum.
NorthLight Mrsbayan 19 aylık daha balık yemedi mi? 10 aylıktan beri her hafta yediriyorum, balık taze olduğu sürece sıkıntı yok, Eminönü’nde balık ayran yapmışlığım var çok lezzerli oluyor 🤣
Fata2014 Mrsbayan bize 7-8 aylıkken doktorumuz ver demişti bende yeni veriyorum öğlen balık verin akşamda içsin sütünü bişey olmaz Allahın izniyle zaten taze balıkta bişey olmaz diye biliyorum
theAna Mrsbayan balık tazeyse bir şey olmaz. 11 aylık oğluma yediriyorum emiyor da bi sıkıntı olmuyor.
alinaannee Mrsbayan Tabiki içebilir anne sütü veya devam sütü içebilir ama ben içim rahat olsun diye iki saat sonra süt içecek şekilde ayarlıyordum
Annesi23 Mrsbayan bu aya kadar balık yedirmediniz mi gerçekten? E bizde emziriyoruz üstelik yatarken değil sürekli emiyo ama haftada 3 gün balık veriyorum zehirlenme olayı tamamen şehir efsanesi. Çocuğu balıktan mahrum etmeyin yedirin
Dorukdamla Mrsbayan uzmanlar genelde kalsiyum ve proteini aynı anda alınmamasını istiyor birbirinin vitamini öldürüyor o yüzden deniliyor etki etmesi için baliğin yanında c vitamini önemli kat kat artırıyor etkisini yani nedeni buymuş .hem yatana kadarda zaman geçer içiniz rahat olsun Allahın izniyle şifa olsun meleginize
hllglck Mrsbayan 6 buçuk aylık olduğundan beri balık yediriyorum siz de yedirebilirsiniz. Ama süt içmek zaten sağlıklı bir şey değil. Süt içirmeyi bıraktırmayı deneyin bence. Fermente ürünler sağlıklı yoğurt, kefir gibi. 🥰