Minikannevemasal Bugün sizin menüde neler var? Hergun uykusuzluktan kızımla ilgilenmekten değil de ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruluyorum ama bugün menüm bi anda oluştu😂🙈 Fırında tavuk pilav salata ayran turşu ve tatlı
Balkizlarim Minikannevemasal Dünden sebzeli mücverim var yanına zeytinyağli pırasa makarna mercimek çorbası salata sarımsaklı yoğurt yaparım ✏️🌺💜 afiyet olsun şimdiden sizede ♥️
2minosprenses Minikannevemasal hamsi yapicam firinda yanina bol yesilikli salata ve sogan sögüş😁hepijize afiyet olsun
hayal_perest Minikannevemasal dünden kalan kürfan kebabı ve pilav var. Bugün sadece mercimek çorbası yapıcam. Tatlı olarak da ağlayan kek
Asafeymeninannesii Minikannevemasal Dolma 🍆🌶️ Cacık 🥒 Tatlı olarakta Magnolia 🍨 (fırsat bulabilirsem tabii) 😪
Mom213678 MiracAlpinveUmutunAnnesi Fırında biber dolmasını nasıl yapıyorsunuz acaba☺ geçen gün misafirlikte yedim çok hoşuma gitmişti
Mustafaras0906 Minikannevemasal ay daha birşey yapmadım dünden yayla çorbası var yanına ne yaparım daha düşünmedim🙄
Han30 Minikannevemasal eşim nöbetçi dün akşam pırasa yaptım bugün için yanına mantı yapacam oglumla yeriz 😋
Balkizlarim Minikannevemasal Rica ediyorum az yaparım 5 kişi olduğumuz için her gün değişik menü oluyor. 🙈❤️