2prenss_annesieliff_ Kizlar internetten elbise getittirecem kapida odeme olacak ama elbise gelince direk paketi acip elbiseyi begenmezsem parasini vermezsem olur mu sadece kargo parasini verecegim o kadar kabul ederlermi acamama
Agg0207 2prenss_annesieliff_ nasıl yani elbise sipariş ediceksn begenmezsen parasını vermeyip kargo parasını mı vericeksn sadece
Mom06 2prenss_annesieliff_ sanırım öyle olmuyo mama sandalyesi almıstım iade koşulu ya hiç teslim almıycan paketiyle geri gitcek yada geri aynı şeklde paketleyip gönderenin adresine kargolaman gerekiyo
2prenss_annesieliff_ Agg0207 evet elbiseyi geri iade edecegim teslim aldiktan spnra 15 gun icinde iaede ve ya degisim olur dediler
Ugggg 2prenss_annesieliff_ interrnet çanta sipariş ettim instegram sayfasiydi beğendim su olsun falan filan ödeme kapıda olcak vatsaptan konuştuk sipariş netlestikten sonra bana bı metin gönderdi teslim alınmayan kargolar için yasal süreç başlatılır diye onu gönderdiği an vazgeçmeyi bile düşündüm sanki vergi kacirdik yasal süreç baslatilirmis .ama yakinlarimdan duyduğum kargo geliyo açıp baktım beğenmedim teslim almadım geri gönderdim diyenler var bunun karşılığında bı yaptırımı varmı bilmiyorum
doganinannesi 2prenss_annesieliff_ ( Instagram hariç ya da onu bilmiyorum) internet alışverişlerinde 15 gün içinde iade hakkınız var kullanmadan zarar vermeden faturası paketiyle birlikte beğenmedim deyip geri verebilirsiniz hatta ben n11den aldıklarımi iade veya değişim yaparken kargo ücretini de onlar ödüyor
Yagizmomms Öyle kapıda bakıp ürünü beğenmedim deyip geri gönderemezsiniz ama aldığınız yerin iadesi varsa 15 gün içinde siz geri kargolayabilirsiniz. Ama genelde instagramda iade yok maalesef. En temizi şeffaf kargo isteyin.