momyorgunnn Bir süredir çok sık tuvalete çıkmaya başladım ve afedersiniz sürekli püre kıvamında. Doktor kolonoskopi önerdi… Aynı durumu yaşayan var mı aranızda ???
Olric11 momyorgunnn kan ve dışkı tahlili verin önce kolonoskopi hemen neye dayanarak önerdi ? Kolay bir işlem değil narkoz alıcaksınız o yüzden. Belki verdiniz bilmiyorum gerçi tahlil
kokusudalin momyorgunnn 1 hafta sürdü hatta karnım ve midem de kıvrandıran bir ağrı vardı. Daha sonra adetim gecikti. İkisinde de bu şekil oldu
momyorgunnn Olric11 yok hiç tahlil filan istemedi kolonoskopi hatta endoskopi de istedi. Başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Olric11 momyorgunnn çok sevindim bilmişlik sergiliyor istemem ikisinide yaptırdım asla korkutmak istemem ciddi bir durum değilse, tahlil vs vermeden yaptırmayın. Narkoz veriliyor üstelik prosedör gereği, narkoz almayı kabul ettiğine dair imza atıyorsun
Olric11 momyorgunnn kabızlık kanama mide yanması midemde yara vardı Benim pek iyi değildi bünye farkı da var tabi kolonoskopi bir hafta sancım vardı üzerine oturamadım vs