AryaDuruMomy Bebeğim 4 ay 10 günlük dün akşam bir kere sarı kustu. Bugün de bir kaç defa aynı şekilde sarı renk kustu . Sizce üşütmüş olabilir mi neden sarı renk kusuyor?
Zara58 AryaDuruMomy canım arkadaşımın kızındada olmustu korkup doktora götürmüşlerdi. Sindirilmiş sütmüş o kustugu. Yani bagırsağa gitmek üzeere olan öyle demişti doktor. Tabi siz yinede tekrar ederse ihmal etmeyin herkesin farklı
Pamukoglum_0 AryaDuruMomy bize de oldu çekip doktoruma attığım da birikmiş sümük dedi ve ondan sonra Bi kaç kez daha oldu arayla endişe etmedim yavrum gerçekten tıkalıydi o zamanlar sarı kusunca rahatlıyordu sizde foto çekin atın bence
AryaDuruMomy Zara58 bende hasta oldı diue o kadar korktum ki 2-3 defa kustu dün bidaha da kusmadı öyle sarı renk
AryaDuruMomy Pamukoglum_0 aaa bu da olabilir çünkü biraz hırıltısı var gibiydi doktora sorduğumda tıkanıyor olabilir burnunu açın demişti ne kadr açsam da tam anlamıyla bitmiyordu sanki şuan rahat ama
AryaDuruMomy oznur23 doktorun size söylediklerini buraya da yazar mısınız lütfen bende götüreyim mi kararsızım bu arada geçmiş olsun
AryaDuruMomy Bsrumt55 evet kakasını yapıyor ama son zamanlarda günde 2 kere güzel kaka yapıyor geri kalan damla damla az az
oznur23 AryaDuruMomy kusura bakmayın lütfen, yazmaya hiç fırsatım olmadı sonra unutmuşum. Doktor her şeyin normal olduğunu, bebeğimin çok süt içtiği için safralı kustuğunu söyledi