Omr_19 Kızlar merhaba bebegımın kakası sumuksu sekıldeydı doktora gotrdum süt alejısı dedı bana süt butun peynır cesıtlerı yumurta dana etı cıkolata susam tahın kakao ıcınde sut bulunan tatlılar hepsını yasakladı zaten bebegımde gaz olmasın dye baklıyat yemıyorum gaz yapacak sebze meyve de yemıyorum bıde bu yasaklar cıkınca gerıye ne kaldı ne yıcem ben 😕 nasl sutum olacak anlamadm benmle aynı durumda olanlar var mı?
SerapSalih Omr_19 valla bende iki aydır yemiyorum çok zor geçiyo sadece sebze yeşillik falan yiyorum Allah yardımcımız olsun sütün için bulgur pilavı ve dereotu ye canım ben öyle yapıyorum bide bol su iç
Agg0207 Omr_19 bakilyat meyve sebze yiyeceksn canım gaz bir hastalık degil sonuçta pırtlayıp çıkartınca rahatlıyacak onlarıda yemezsen sütünün kalitesini etkilersin . Benimde bebegimde süt alerjisi var 25 günlükten beridir diyetteym aynı zamanda eczaneden kalsiyum ve demir takviyesi kullanıyorum solgarın bebegim 5 ay 11 günlük diyete devam hatta benim kızımda kuruyemiş bal ve kuzu etinede alerji var
Omr_19 Elifn evet ben o sıkayetle gttım baska bır belırtı yok bazılarıda normal anne sutunden dyolar ama
Neessee Omr_19 3 aydır diyetteyim süt ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Allah veriyor kolayını merak etme canım sıkıntı yapma sadece kendine 🤗🌸
Madaliko 1,5 aydir diyetteyim coklu besin alerjimiz var, dana eti sut ve sut urunleri tavuk eti yumurta susam bugday kuruyemis hic birini yemiyorum sutumde azalma olmadi, merak etmeyin sutunuz azalmaz bol su icin stres yapmayin
Omr_19 Madaliko anladm canm bebegıne kaka testı yaptılar muçı yoksa sadece kakasını gorup mu yasakladı bu saydıklarını
Ashlee Omr_19 Bence farklı bir doktora daha görünmeli siniz sadece mukuslu kaka alerji belirtisi olamaz
Madaliko Omr_19 kakasında kan gördüğümü söylediğim için yapmadı, zaten kaka testi gizli kan olup olmadığını görmek için
AycanHilal Omr_19 fırın ekmeği yiyebilirsin canım halk ekmeklerinin içinde peynir altı suyu var. Tahini yasaklamadıysa doktorun tahin çok süt yapıyor. Pilav bende ne yemiştiö onları düşünüyorum ben 43 kiloya düştüm ama bizim çok hassastı buğdayı bile eklemişti doktorum diyetime ve sütüm azalmadı bol bol su iç moralinide yüksek tut, lohusa şerbetide süt yapıyo bak
Clover Omr_19 soylemek iatemezdim eger bebeginizde bir duzelme olmadıysa dana etine de dikat esin benim bebegim ben butun bu diyeti yaparken dana etini de keaince duzeldi. 1 senedir arada birkac kacamak haricinde yemiyorum