Merhalar🌸 bebeğime bir hafta önce sütüm yetmediği için ek olarak sma optipro mama başlamıştım. 5 ay 13 günlük. 3. aya kadar aşırı sancılı kolik bir zaman geçirmiştik. Zaman zaman huzursuzlukları olsa da artık rahatlamıştı. Doğduğundan beri mukuslu kaka , gürltülü kaka, karın guruldaması , huzursuzluk gibi şeyler yaşıyordu burdan öğrendiklerimle her doktor kontrolünde alerji olup olmayacağını doktorlara söylesem de açıklayıcı bir yanıt ve tanı almadan bu güne kadar geldik. İçinde süt ve süt ürünü bulunan şeyler yesem de peynir yoğurt ayran gibi şeyler tüketmiyordum. Dün 2 kase sütlaç yedim. Bebeğimn yüzünde önce bir kaç sivilcemsi şey çıkmıştı akşama doğru tüm vücudunda göz kapaklarında dahi çıktı. Doktorla telefonda iletişimde ürtiker dedi ve zyrec damla stilex jel kullanmamızı söyledi. Yarın doktoruna ve bir alerji uzmanına gideceğim ama böyle bir durum yaşayan oldu mu ? 5. Ayda süt ürünleri alerjisi ürtiker ile belirti veren birileri var mı? Korktuğum için dünden beri sütümü veremedim aptamil pregomin as mama aldık onu veriyoruz ama çok beğenmedi beslenmek de istemiyor iştahsız bebeğim. Benzer şeyleri yaşayan annelerden süreçlerini dinlemeye ihtiyacım var