P12 Oglum 8 bucuk aylık balgamlı öksüregi var ne yapabilirim evde varmı bildiginiz bişey lütfen yardımcı olun 🥲
Fenty P12 Sıcak suya biraz pekmez koyun içirin, balgamı atmasına yardımcı olur, zaten kaka yada kusmayla atar çok balgamı varsa bakarsınız.
RumeysaH P12 evde akgünlük sakızı varsa pamuga ya da varsa yüne sarıp ocaktan bekletin kokusunu ine çektikçe balgam söktürür
Adileeee P12 Bence bir doktora gösterin inanın aciller çocuklar la dolu bronşit salgını var ne denediysem geciremedim şuan antibiyotik tedavisi verdi doktor geçmezse de hava dedi
Busetmr Üzüm pekmezi ve karabiber bı tatlı kaşığı bide bol bol serum fizyolojik ile burun temizliği canım
Busetmr Fenty 8 aylık bebeğe karabiber kullanabilirsiniz ayrıca çok az miktarda zaten üstüne serpiyorsunuz içini rahat edecekse araştırın
Busetmr Fenty Ben önerdim sadece uygulayıp uygulamamak sizin tercihiniz tabi benim oğlum sekiz aylık ben bu şekilde geçirdim bizlerinki sadece öneri
Metsar P12 umarım kısa sürede geçer fakat doktora gitmenizi öneririm bende oğlumda sadece balgamlı öksürük var sanıyordum doktora götürdüğümde bronşit oldugunu öğrendim.
Metsar P12 doğal olarakda yapanların çok memnun kaldıgı birkaç sey var. yıkanmamış koyun yünü inanılmaz derece de öksürüğe şifa. Eğer bulabilme sansınız varsa bi beze sarıp göğsüne koyuyorsunuz. Birde saf zeytinyağının içine sarımsak ezin gece ayak altlarına sürün buda çok işe yarıyor.