040920 Arkadaslar oğlum 13 aylık 3 gündür calpol verıyorum ama dogdugunda almıstım şişeyi ara ara kullanmıstık. Bilmiyordum , kapak acıldıktan sonra maksımum 6 ay kullanılırmıs arkadasım söyledi. Zararı olur mu ogluma🥺🥺
YeldaKuzey 040920 Açıldıktan 3 ay sonra atıyorum ben. 13 ay cok uzun bir süre. Birşey olmaz ama birdaha ilacı açınca kutusuna tarih atın ben öyle yapıyorum
Oykuaygun 040920 oğlum 1 ay önce sünnet oldu. Calpolu bizde ikinci ay aşısında almıştık. Aradan 3 ay geçti sadece. Doktor onun etkisi geçmiştir boşu boşuna verme dedi. Yani en fazla 3 ay kullanmak lazım
GiybetReis 040920 doktora daha geçen gün sordum. Kapak açıldıktan 3 ay sonra çöp hiç bi işe yaramaz dedi. Zararı olur mu sormadım. Ama bende 8 aydır kullandığımı söylemiştim. Eğer olsaydı söylerdi muhtemelen. Yalnızca 3 ay sonunda bi etkisi kalmaz hiç bi işe yaramaz dedi.
ikizlerinannesi2985 040920 doktorumuz son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz dedi. 1 senedir kullanıyorum, hiç te bir şey olmuyor. O son kullanım tarihini bosuna yazmıyorlar sonuçta. Bir şey olmaz merak etmeyin
86antikken 040920 valla ben 1 senedir kullanıyorum atmadım çevremde de kimse atmıyor . Sıkıntı olmadı
nazatamina Hanimlar 1 sene kullananlar varmis lutfen bunu yapmayin bebeklerinize kapagi acilmos bir ilaci neden bekletiyorsunuz kac para Allah askina normalde bile karacigeri yoran bir ilac alin koyun dolabiniza yedek bir tane dursun ve max acildiktan sonra 15 gun hadi bilemesin 1 ay sonra atin cope gitsin
eceunverkanra 040920 Zararı olmaz ama etkinliği dusmus oluyormus ben de doktoruma sormustum en fazla 3ay acik kalmali sonra cope atilmali ama makbulu en fazla 2ay kullanmak demisti. Merak etmeyin skt tarihi gecmemisse hicbir sey olmaz sadece etkisi azaliyormus.
AryamH 040920 tarihi gecmediyse zarari olmaz ama kapagi acildiktan sonra 6 ay kullanilmali arkadasiniz dogru soylemis.