Deletedmom4444 Kandırıkcı dükkanlar gibi oldum he.Puset örtüsü 25 tl.Triko tulumlar 20 tl gerisi parça başı 10 tlTakımlar,salopetler 6_9 ay toptan alım olursa indirim yaparım.Bakmadan gecmeyin.🤓
Splash-Splash-Love Deletedmom4444 Şu mavili tulum bere takımına bayıldım. Kızım için alacaktım ama o aya gelince yaz gelmiş olacak 😂 üzüldüm şu an biraz. Hayırlı bol kazançlar 🌺🌺
Deletedmom4444 Kız bebek elbiseleri etiketli bi salopet giyildi Hepsi temiz urünler iyice incelemeden gondermem.😍
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom4444 canım triko takım ve ayicikli takim da mi 6 9 ay yaaa keske büyük olsaydi☹ su an çekim yapacagim öyle bi triko takim istiyordum ama çok fiyatli her yerde
Deletedmom4444 MiracAlpinveUmutunAnnesi Yorum yapan elleriniz dert gormesin insallah.Bebeleriniz uykusu duzene girsin insallah. ElaZeyAras Deleted0979
Deletedmom4444 ElaZeyAras Tesekkur ederim inşlallah.Gercekten cok temizler.Kendim kullandim die demiyorum 😍
Deletedmom4444 Kizlar konu mankenimiz.🤓9.5 kilo 70 cm. Kandirikci olmamak icin sizler icin oğlusum denedi. edizinannesi_ kitapkurdubebeninanasi DuyguDefne07 1Anne1ogul