123456789pp Glsmnn 45 derecelik açıyla ayaklarımı uzatarak veriyorum ama tazyikten dolayı öyle istedi doktor. Uç konusu da zorlamadı böyle yapınca. Kucak pozisyonuna biraz emip ucunu çıkarınca geçiyoruz bazen
123456789pp 123456789pp yani ben 45 derecelik açıyla bebek de üzerimde ayakları aşağıda hafif yan bilmiyorum anlatabildim mi:)
-erCansu- Glsmnn bana emzirme danışmanı o aparattan alıp 8saat tutmami söyledi bide benm oğlumun dil bağı vardi üstüne bide meme ucum yoktu koltuk altı pozisyonuyla hergun denedin 2 buçuk ayın sonunda tamamen tutmaya başlamıştı sonra ucu çıkıyor zaten
aytunceymenim Glsmnn benimde ne sağma makinesi cıkardı ne oglum tutabildi sıkıntılı süreci bide 1 hafta yogun bakım süreci oldu hemen bana gelemediği icinde spgukluk girdiğin düşünüyorım ve 1 yaşa kadar meme ucu ile emzirdim Allah cıkarandan razı olsun vallaa
Glsmnn aytunceymenim gücü yetmiyo miniğimin ya acaba sezeryan oldugum içinde süreci uzuyor olabilir mi
aytunceymenim Glsmnn onunla bi alakası yok balım demekki senin meme ucunda benimki gibi hiç yok bazı bebekler zorlanıyor e bide yeni tabi sürekli denemekde gerek ama sen yinede bi cocuk doktoruna felsn danıs
Efemin_Annesi Glsmnn bu yuzden dogdugu gunden beri cocugum mmama ile tanıstı ve hala mama iciyor vicdan azabi ceksemde kaderimiz buymus nbim
Snfk Glsmnn silikon göğüs ucu kullanabilirsin ilk zamanlar oğlumu çok emzirdim öyle. Sonra kendi çıkarıp atmıştı.