Sena1608 Merhaba kızlar 😊 4. Ayda ek gıdaya başlayanlar var mı? İlk nasıl geçiş yaptınız neler verdiniz. Öğün olarak nasıl arttirdiniz acaba 😊
Sermec27 Sena1608 biz 4 ay 13 günlük olduk bence erken 4. Ayda ben 1 ay sonra yavaş yavaş tadımlara başlarım diye düşünüyorum 🥰
Sena1608 Sermec27 Ben doğal meyvenin sularından veriyorum az az. Çok seviyor ve istekli. Yediklerimize bakıyor falan. Bende o yüzden acaba tamamen baslasammi diye düşünüyorum canım😊
Sermec27 Sena1608 bizim de öyle yediklerimize bakıyor ağzını şapırdatıyor ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum 🥰
matmazeliingunlugu Bence çok erken ek gıda için birde meyvelerin suyunu değil posasiyla vermek daha faydalıymış sadece suyu şekerinde anı yüksekliğe ve sonrasında ani dusukluge sebep olurmuş yararlı olan kısmı posasiymis. 😊
Sena1608 matmazeliingunlugu Evet posası daha faydalı tabi ama ben öyle bir yada iki çay kaşığı tattiriyorum. Doyumluk değil 😊 ileride yabancılık çekmesin yediklerine diye. Çünkü bazı bebekler süte alıştığı için farklı tat gördüklerinde yemek istemiyorlar
matmazeliingunlugu Sena1608 eğer meraklı ise yemeye yiyor merak etmeyin.😂 benim kızım 6 aylık oldu ben daha ilk tadımı bitirmedim acele etmeye gerek yok bir ömür yiyip içecek zaten.😊