Prensescik 2 aylık bebeğim bu geceden beri burnu genzi hirildiyor tıkalı gbi burnu evde burun spreyi var sterimar marka kullansammi eşim akşam doğalgazı almış ev 26 derece olmuş sicaktanda tikanabilirmi genelde yenidoganlarda olur diyolar ama tedirgin oldum
Bedsssss Prensescik 47 günlüğüm bizimde hirildama var burunları tıkalı diye oluyor serum suyu yapıp burun aspiratoru ile burnunu temizliyoruz
zeynpdemiiir Prensescik aynı durum bizdede var değişik değişik sesler çıkıyor burnundan tıkalı olduğu için hergün temizliyorum ama hala aynı cold mix damla varmış bugün alıp deneyeceğim bakalım kontrolümüz var haftaiçi doktorunada soracağım umarım hemen geçer 😢
Limonataa Prensescik Serum fizyolojik le açmayı deneyin doktor vermeden sprey kullanmamaya çalışın Allah göstermesin sprey beynine kadar kacabiliyormuş şuan eliniz de yoksa banyo yaptırın oda burun açıyor petege suluk takın ve ayrıca üstüne çay tabaklariyla sular köyün benim oğlumun da oldu hatta öyle tikamis ki petek yediği mama burnundan geldi bı sure nefes alamadı soğana karanfil saplayip baş ucuna da koyabilirsiniz
dogacan Prensescik 6 aylık kızım her sabah tıkanır burnu buhar makinası aldım odaya koyuyorum gece açıyorum çok rahat tıkanmıyor artık
Mom44454 Bizimde öyleydi sonra öksürük başladı bronşit başlangıcı diyerek yaturdı doktor geciktirmeden muayene ettirin
Niddy Prensescik Osman gonulal in burun açma videosuyla öğrendim ben izotonik su sıkıyorum siringayla çok rahatlıyor
Abide91 82 gunluguz bir haftadir sabahlari burnu tıkalı oluyor ama hasta degil serum fizyolojik ile aciyorum kontrole gittigimde bende doktora sorucam