Bedsssss Daha önce de post acmistjm normal üç aya kadar böyle olabilir demiştiniz Sbahina geçiyor bir saate başka yerinde çıkıyor doktora randevu bulamadm bulup gdicem ama acaba alerji mi diye de düşünüyorum gerçi yumurta ve süt tuketmiyirm Doktor bu alerji testi i hemen yapar mı uzun mu sürüyor
Yasemin38 Bedsssss oyyy maşaAllah kuzuma😊 canım sadece yüzündeyse belli bir zamana kadar olabiliyor. Ama bütün vücudundada varsa kanlı köpüklü gürültülü kaka gibi durumlarda eşlik ederse alerjik oluyor.
kuzey-21 Bedsssss benim oğlum da damlluyor 8.5 aylık hala oluyor neyden oluyor çözeblmiş değilim doktora götürüyorum normal diyorlar ama bu sanah uyandığım da yüzü kıpkırmızı beneklerle dolu farklı birşeyde yedirmedim niye oluyor bu ya
Uygarella Yasemin38 bizim sadece saç derisi ve yüzdr var ama mukuslu kaka ve 2 dir de kanlı kaka eşlik etti 🤦🏼♀️
Bedsssss kuzey-21 Ya bende bilmiyorum öyle görünce bebeğimin yüzünü çok üzülüyorum Ve her bbekte olmuyor da neden bizimkilerde var yani ne fark var
sarmaliklahana Bedsssss 47 günlüğüz benım kızımda da yüzünde yanaklarda cıkıyor bazen boyun ve kafadındada oluyor doktora sordum normal biley yok onda dedi. Gece gecıyor sabah cıkıyor. Bazen daha belirgin hal alıyor ama geciciymiş bende cok korkmuştum 😇
Bedsssss sarmaliklahana evet evet tam olarak bende dediklerinizin aynılarını yaşıyorum Ama her bebekte neden ckmiyor Benle bir doğum yapan arkadaşımın bebegnde hcbsey yok çıkmadı da
sarmaliklahana Bedsssss benım kuzenımin oğlu da da cıkmadı. Biz öpüyoruz sanırım ondan cıktı ben öyle düşünüyorum 🤭 birde yaşlıların dediği biley var. Adetli biri veya gusül almayan biri bebeği görmeye geldiyse ondan cıkar dıyorlar ama ne kadar dogru bilemedim onu 🥴🤷
kuzey-21 Bedsssss doktorlar da birşey söylemiyor ki şuan çocumun yüzü kıpkırmızı beneklerle dolu gözünün üstüne kadar bende çok üzülüyorum öyle görünce ne olduğunu bile bilmiyoruz
Prensescik Bedsssss benim kızımda böyleydi bn mustelanin kuru ciltler olan sampuaniyla kremini kullandım aninda geçirdi vucundundada vardı kizimin
Prensescik Bedsssss Bide bulunduğu ortam sicakmi kalinmi giydiriyorsunuz oda önemli 24 dereceyi geçmesin oda ısısı kullandığınız deterjanla yapabilir
Bedsssss Prensescik Bunu doktor da dedi ama nrmal bir çift kıyafet giydiriyoruz ve sadece uyuduğu zman üstüne ince bie battaniye atıyorum :( yünlü şey kullanmamaya çalışıyorum ama gene de oluyor acaba sütüm yağlı geliyor da o mu yapıyor ki
Prensescik Bedsssss Yediklerinde yapar yağlı yada kuruyemiş gibi şeyler de dokunabilir sütten geçip biraz hafif ye dikkat et duzelir belki bide öpmemeyede dikkat edin bebeği