Merve_4141 Hanımlar ailem kovid olmuştu 14 günü Perşembe günü bitti ama ancak test yapmadılar bizde bugün görüştük sarıldık 3 aylık bebeğim var acaba bi şey olmuşumdur başından böyle olay geçen var mi bi korku bastı
kufkedisi Merve_4141 inşallah yoktur Ama açık konuşmak gerekirse ihtimal var tabi. Göz göre göre bile bile neden sarıldınız ki?
BalarisiYusra Merve_4141 hiç bişey olmaz canım doktorlar 10. Günden sonra bulaş riskinin olmadığını söylüyor
ilahiyatci_Mom Merve_4141 ben mayıs ayında covit gecirdim . Ama agır geçti ciğerlerme indi . 15 ya da 16. Günde test verdim hala pozitiftim malesef . Ve bana annemden sadece altı ila sekiz saatte covit geçmişti . Hemen etkisini göstermişti yani . Bebeğinizde varmıs neden böyle fevri davrandınız ki . Bu hastalığın sakası yok çünkü yasadıgım için söylüyrm .
Berra01 Merve_4141 ihtimal var tabiki kovit çıktığından beri annem de dahil kimseye sarılmadım onları da kendimi de riske atmak istemediğimden siz bile bile nasıl sarıldınız anlamadım🤷🏻♀️
Merve_4141 kufkedisi bi an dalgınlık gibi diyelim veya çok özlem bende zaten bi boğaz ağrısı ve eklem ağrısı başladı hemen kendini gösterir mi biliyorum ama
BalarisiYusra Merve_4141 evet bizde geçirmiştik bende test yaptırmamıştım karantina bitince eşimin ailesi gelmişti bize hiç bişi olmadı
GoGirl Merve_4141 bulas riski bitiyor diyorlar ama hic belli de olmuyor.keske bir 1 hafta gorusmeyip sarılmayi zaten kimseyle hic yapmayin..