Alparslanebru Merhabalar bebeğimi 20 günlükken hırıltı sebebiyle kontrole götürdük röntgen ve kalp ultrasonu çekildi kalbinde delik olduğunu ama 3 .aya kadar kapanabilceğini söyledi doktor başına böyle bişey gelen var mj
Zlm Alparslanebru benim kızımda da var 3 taneydi ikisi kapandı ara ara kontrole gidiyo doğduğundan beri 5 ay 22 günlük su anda ocakta bı kontrolü daha var bakalım kapanır inşallah
Deletedmom5284 Evet benim kızımda da var anne karnında fark edilmişti detaylı ultrasonda o yüzden doğumda kardiyolog vardı hemen kontrol edildi kapanacağını söylediler şuan 15 aylık biraz küçüldü
Alparslanebru Detaylı ultarasona defalarca girdim anne karnında toksikoloji testim pozitif çıktığı için içimizin rahat etmesi için hiçbir doktor böyle bişeyden bahsetmemişti doğum sonrası kontrolde söylediler sadece umarım bir önce kapanır
Zlm Alparslanebru göbek bağı bebeğin kalbine bagliymis bebek dogdugunda kopar koptuğu yer hemen buzusurmus ama benim kızımda olduğu gibi bazen buzusmeyebilirmis oda kalpte delik olurmus
Tebriz_6 tahabalsevengil Meraba benim bebegiminde kalbjnde delik var 2 tane..6 ayliq kendisi ocak ayinda yine kontrolu var.bebeginn aglamasi ,yuzuste durmasi deligine zararlimi acaba?