Aselllll Bugun sallamadan öğle uykusu ve aksam uykusuna yattık bıde gece emzırmeyı bıraktırmak ıstıyorum bugun 2.gunumuz dun gece baya agladı ve kızdı vermedım dıye bakalım bugun nasıl gececek 13 bucuk aylık bu arada kızım sız neler yapıyorsunuz
Alparslanebru Aselllll bence emzirme anne bebek arasındaki bağı güçlendiren bir durum bu şekilde birden emzirmeyi kesmemenizi tavsiye ederim bebeğinizi yoksunluğa girmesine neden olabilirsiniz gündüzleri yiyeceklerle destekleyip daha seyrek emzirerek yavaş yavaş uzaklaştırmanızı öneririm
Aselllll Alparslanebru yok gunduz emziriyorum sadece gece vermeyı kestim cunku cok fazla kalkmaya basladı gece 4 5kere ve saglıklı bır uyku uyumuyor o yüzden gece sadece vermıyorum
Alparslanebru Emerek uyumak istediğinden olabilir açlıktan olduğunu zannetmiyorum bazı çocuklar emerek uyumaktan hoşlanıyor bebeğinizi en iyi tanıyan sizsiniz umarım en iyi doğru olan yöntemi bulabilirsiniz
Aselllll Alparslanebru 14 aylık olacak hoc emerek uyumadı ama suan annemdeyım 1 aydır beraber yatıyoruz ve her yarım saatte bır meme ıstıyır acıkması imkansız yatmadan once gzuelce yedıriyorum yatarkende yanına uzanıyorum oda oyle yanımda uyuyor emerek dalmıyor
Alparslanebru Aselllll 15 aylık bebeklerde memeye aşırı bir düşkünlük geldiğini okudum bugün kısa bir evre sabırla onun normale dönmesini bekleyin sakın bir anda uzaklaştırmayın yazıyordu sizde bu dönemi isteğini reddetmeyerek destek olabilirsiniz bu konuda araştırabilirsiniz bu döeneme has bir durummuş
Aselllll Alparslanebru olabılor bılmıyorum belki de annemdeyım beraber yatıyoruz ondan da olabilir bu cunku normal degıl 10 dakıka emoyor sonra 10 dakka sonra tekrar tekrar onunda uykusu cok bölünüyor ben cok bunalmıyprum ama doktoruma sordum gece kesmemi soyle canim