arzuu-52 İyi geceler herkese ❤️ Sizlere bi sorum olacak. E devletten pandemi sosyal destek başvuruya girdim önceki 2 başvurum süreç devam ediyor yazıyor ama birinde uygun yazıyor bu ne anlama geliyor bilen var mı acaba 🤷🏻♀️
miraneliz3402 arzuu-52 uygun yazıyorsa alabiliriz PTT kurum ödemeleri diye bakın yatıp yatmadigini anlarsınız
arzuu-52 trtlannem onu bilmiyorum ben e devlete bişey bakmak için girmiştim girmişken o başvuruların durumlarına bakayım dedim öyle gördüm
arzuu-52 bitterdelisi244 hım dediğim gibi diğer ikisinde süreç devam ediyor yazıp onda uygun yazınca merak ettim açıkçası
arzuu-52 miraneliz3402 yaaaa evet ordan baktım 1000 TL yatmış hatta çok olmuş yatalı 17 Haziran da☺️☺️☺️
herseyguzelolacakk arzuu-52 bende senin gibi tesadüfen görmüştüm. 😇 hayırlı olsun güle güle harca canım. Yalnız bi süresi var çok bekletmeden çek hemen parayı
Birkucakmutluluk arzuu-52 PTT yi arayıp hesabınıza yatan bi para var mı diye sorun. Yada direk PTTye gidip sorun. Para yatsada orda yattı diye yazmayabiliyormuş
Yahmir arzuu-52 en son nisan 2020 de başvurmuştum geçen gün bir gireyim dedim baktım başvurum hala değerlendiriliyormuş 🤣
BalKizimElisam arzuu-52 ben bi kez basvurdum oda gecen yil surec devam ediyor yaziyor hâla 2.basvuruyu nsl yaptiniz bilgilendirir msnz beni rica etsem