Lulemom QueenMommm ben kullanıyorum, evde bulunsun diye almıştım. Diğer markalar daha mı iyidir bilmiyorum ama benim işimi görüyo. 10-15 dk da tek göğüsümü boşaltıyo, sonuna kadar boşaltıyo mu bilemiyorum tabi de beni rahatlatıyo.
Teemo07 QueenMommm ben kullandım memnundum. Daha 2 gün önce de sattım işim kalmadığı için. 4 ay önce aldıydım.
1Emirbebek QueenMommm canim ben 1 ay aktif kullandım, şimdi de ara ara kullanıyorum memnunum. Hastane tipi de kiralamistim onu da biliyorum çok aşırı farklı değil yani iş görür. De bu fiyat ne ya😱. Ben 3 ay önce 138 e almıştım
Lulemom QueenMommm ilk 10 gün amne sütü+ mama gittik. O zamanlar sağdığımda 15-20 cc çıkıyordu. 10 günden sonra sütüm arttı. Şuan 2 ay 10 günlüğüz. Toplam 120-150 cc arası çıkıyo
QueenMommm Lulemom anladım canım teşekkür ederim bende mama veriyorum hemde emzirmeye çalışıyorum göğüs ucumda yok maalesef zorla veriyorum
busrayldz61 Bende bundan almıştım diğer markalarla aynı işi görüyo ve daha uygun benim işimi görmüştü
Asel21 Ben aldım iki ay kullandım 3. Ay oldu çekimi yavaşladı wee baby aldım çok memnunum tavsiye ederim