Ndrg-12 Bagaja sığacak, katlanınca minicik olan yer kaplamayan bebek arabasına ihtiyacımız var. Link marka öneri vs tavsiyesi bekliyorum
eceunverkanra Ndrg-12 Cybex cb pockit all city kabin boy bebek arabası kesinlikle cok pratik. Ben onu almadigima o kadar pisman oldum ki. İsterseniz bir bakin kullananlar genelde cok cok memnun
Neseerol Ndrg-12 yoya bebek arabası derim babyplus baston kullandım bı tane arabaya zor sigiyodu yoya iki tane aldım ikiside rahatlıkla sığıyor benim aldığım 40 kg ya kadar taşıyor 60 kg kadar taşıyanida var şuan indirimde sanırım Instagram dan bakabilirsiniz
Busra1998 Ndrg-12 baby hope lavida çift yönlü kullanıyorum bn doğduğundan beride memnunum katlanında her bagaja sığıyor
Ozcskrl Neseerol @Ndrg-12 bende 7 aydır yoya plus dearest 40 kg olanını kullanıyorum. Çok memnunum. 👍🏻
Neseerol Ndrg-12 Ben çok baktım araştırdım daha uygunu bulamadım açıkçası 3 yaş ve 6 aylık kızım var istersen bı tane olarak istersem ikisini yan yana apartla ikiz Arabası olarak kullanabiliyorm çok memnun kaldim
Balinannesii Ndrg-12 ben bi peg perego kullanıyorum asırı rahat ama çok yer kaplıyor. Birde yoya mickeyli olandan kullanıyorum. Pratik ve yer kaplamıyor. Ama öyle Arnavut kaldırımlarında patır patır gidemiyorsunuz yani
Ndrg-12 Balinannesii benim zaten bebek arabam var ikinci bebeğim olacak kızım da 14 aylık falan olur o zamana kadar. Kızıma istiyorum elimdekini doğacak olana kullanacağım inşallah. Maksat çarşıda pazarda gezerken ikisini arabasında taşımak
Ozcskrl Ndrg-12 floryada kendi yerleri var istanbuldaysanız. Ama instagramdan da ulasabilirsiniz kargo yapıyolar. https://instagram.com/yybebekarabalari?utm_medium=copy_link