AsilinannesiSanem Merhaba güzel anneler bebeğim akşam 6 da uyuyor gece uyanıyor bunu nasıl düzene sokabilirim sanki kurulu saat gibi saat 6 yada 8 dedin mi uyuyor bu iki saatten şaşmıyor gece de 2 den sonra uyanıyor lütfen yardımınıza ihtiyacım var🥺🥺
endegerlimoglumm AsilinannesiSanem belki gece gündüzü karıştıryo olablr. benim oglum da gece uyanik acaba gündüz mu saniyo diyorum isiklari kapatıp sessiz olayim diyorum bu sefer yine uyumuyo karanlık da 2 saat oturuyoz 😂
[silindi] AsilinannesiSanem bebeğiniz kaç aylık... Ben düzen kurmaya hiç çalışmadım bebeğime zaman verdim ve kendimi ona uydurmaya çalıştım sonuçta bu dünyada yeni olan ve adaptasyon sorunu yaşayan kendisi annesi ve fedakarlık etmesi gerekende benim...:) 6.ayımızdayız artık ne zaman uyur niye uyur kaç dk uyur biliyorum havalar düzeldi açık havada kısa gezintiler iyi geliyor bir uykuyu erteleyip diğerine daha güzel dalmasını sağlayabilirsiniz ama eğer ayı küçükse benim tavsiyem sabredip zamana bırakmanız... aynılarını bende yaşadım 4 te kalkıp 9 a kadar oturduğu zamanlar oluyordu.. çok zor biliyorum ama brbeğinize zaman verin
Linahatice AsilinannesiSanem canım düzen oturtmalisin uyandığı taktirde açma ışıkları daha sakin bi ortam olsun ve tekrar uyutmaya çalış kaç aylık bebegin gece gündüz kavramı oturdumu
AsilinannesiSanem Merhaba güzel anneler bir takım sıkıntıda dolayı giremedim bebeğim 6 aylık olmak üzere ❤️