Dilaelif Yarın 2 de kızımın doğum günü var malum bebekten pek bişi yapamam akşamdan kısır ve mercimek köftesi yapsam yarına güzel olurmu
Aselinannesii6 Dilaelif 3-2-1 poğaçası var çokta kolay malzemen varsa hemencecik yapabilirsin netten bak bi tadıda çok güzel oluyor 😋
Ilayda86 Dilaelif Nice mutlu yıllara 🙂 ama ve lakin kısır ile mercimek köfte hafif kalmış yanına bi boğaça sıksan az biraz şerbet yapsan çok makbule geçer bana kalırsa (Uyku sırasında yapmayı dene)
bikerem Dilaelif mutlu yaslari olsun saglikla,70 kisinin icinde insallah sagliginizdan olmazsiniz. Kofte ya da kisir da dolapta birsey olmaz
Dilaelif Aselinannesii6 ablam var 3 tane iki tanede yengem var hepsine 3 er adet ürün verdim 🤓🤓🤓17 çeşit olcak bende ayıp olmasın diye kısırla köfteyi yapayım dedim 😂😂😂😂 kalabalık olcak 70 kişi falan çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Dilaelif Ilayda86 ablam var 3 tane iki tanede yengem var hepsine 3 er adet ürün verdim 🤓🤓🤓17 çeşit olcak bende ayıp olmasın diye kısırla köfteyi yapayım dedim 😂😂😂😂 kalabalık olcak 70 kişi falan çok teşekkür ederim Allah razı olsun