Deletedmom4440 Aranızda geç döllenme yaşayan var mı ? Adetiniz kaç gün gecikti ? Kan ve idrarda çıktı mı ? Nasıl öğrendiniz ? Bilgisi olanlar yazabilir mi ? 🤗
cicekbahcem Deletedmom4440 dört gün geçti, testte negatif çıktı,8 gün sonra tekrar idrar testi yaptım pozitif çıktı ve betam 300 çıktı
2prematureannesi Deletedmom4440 ilk hamileliğimde 1 ay geç döllenme olmuştu canım o zaman son adetim 15 Mayıs ti sonradan mide bulantısına sebep gittim test yaptırmaya hamile olduğumu öğrenmiştim 10 Haziran’da adet olacaktım normalde pcos olmama rağmen sonradan öğrendim 10 Haziran’da olacağım adetin üstüne hamile kalmisim normalde 2 aylık hamileyken raporlarda 3 aylık olarak çıkmıştı 1 ay boyunca evde ve aile hekiminde test yaptırmama rağmen hiç bişey çıkmayan sonuç eşimin köyüne gittiğimizde orda öğrenmiştik beta 10000 çıkmıştı o zaman
Mom213678 Deletedmom4440 2 yıl önce benzer bir durum yaşadım adetim 1 hafta gecikti test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağında kan testi de yaptım orda da hamilelik vardı ama hastaneye gittiğimde sadace kese vardı bebek yoktu doktor bir hafta sonra tekrar gelmemi istemişti tekrar gittiğimde sonuç aynıydı bebek yoktu doktor belki geç dölenmedir diye bi kaç daha bekleyelim dedi ama ben 2 gün sonra düşük yaptım
MAmother @Deletedmom4440 1 hafta falan gecikmişti hiç bir şekilde idrarda çıkmadı, erken gösteren testlerde bile çıkmadı. En son regl olacak gibi ağrı çektim ama olmayınca kan verdim. Çok düşük bi değerde çıktı 13 falan gibi. Kimyasal da olabilir dedi doktor bekleyelim. 1 hafta sonra kan yükselince anladık ki gerçekten hamileymişim ve geç döllenme olmuş.
Deletedmom4440 Zuhallkahraman hayır ya olmadım kanda yok idrarda yok zaten 😂 doktora gittim adet söktürücü verdi ama oğlumdada çıkmamıştı içmiştim yine de gelmemişti of 😂
Pembepanterr Deletedmom4440 Sanırım geç döllenme benim ki cünkü 18 haftalığım ve her kontrolde bir hafta kücük geliyor ölçümleri ama düzenli büyüyor sadece 12 ise 11 haftalık 17 ise 16 haftalık gibi ilerliyor gecikme olmadı zamanında öğrendim hamileliğimi doktorda geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi ❤️
tekboynuzluat Deletedmom4440 10 gün geçikti Kan ve idrarda çıktı Gögüs şişkinliği ve kasık ağrısı vardı ve içime doğmuştu gebelik testiyle öğrendim silik çıkmıştı
ikiprensannesi_gul Deletedmom4440 yaşamadım canım ama arkadaşım yaşamıştı kanda bile çıkmadı kese az büyüdüğünde ultrasonda görmüştü doktoru, yaa istiyodun sen dimi geçen post açmıştın inşallah hamişsindir 😍
Ecreee Deletedmom4440 10 15 gun kadar geç döllenme oldu,15.gun öğrendim hamileliğimi.tabi bu süreçte kan idrar, Ultrasona da girdim bişey gorunmemisti,değerim düşüktü,çok şükür ki 2yasinda bir kızım var ❤️
ikibabybirmom Deletedmom4440 geç döllenme yaşadım adetim 12 gün geciktiginde öğrenmiştim. 7 gün gecikme ile test yaptım negatif kan verdim oda negatifti 5 gün sonra yani 12. Gün bidaha kan verdim beta HCG 26 çıkmıştı