Fatmaguloran Bebeğim 11 günlük devamlı memede olmak istiyor uyuyor meme ağzından düşüyor yatağına koyuyorum 5 dk içinde tekrar mızmızlayıp ağlıyor.sütüm var neden böyle oldu anlamıyorum çok yordu beni
Emirin_Annesii Fatmaguloran aynı benim ki gibi benimde 18 günlük habire emeyim hiç yatağa koyma diyo meme de dalıyor biliyorum yani uyudu yatağa koyuyorum ağlamaya başlıyor
Milena11 Fatmaguloran çünkü bildiği güvendiği tanıdığı tek yer senin memen hala kendini anne karnında hissediyor o yüzden bi süre böyle koala gibi geziceksiniz😊 ama bugünler geçecek hiç merak etme
Fatmaguloran Emirin_Annesii yalnız değilim yani 🥰kıyamıyorum da ama hem uykusuzluk hem yorgunluk hem meme acıması ne yapabilirim diye bakıyorum 😬Allah başka dert vermesin
Fatmasay Annesi gitmenden korkuyor 🥰 hayata alışıyor kokunu istiyor ilk zamanlar güven duygusu çok önemliymiş bebeklerde. Uyur uyumaz yerine koyma bence tam dalmasını bekle sonra yerine yatır . Sarılık olmaması için bol bol emzirmende güzel :)
Fatmaguloran Fatmasay İyice uyumasını bekliyorum ama nafile 😅Beni uyutuyor normal demek ki teşekkür ederim 🙏