Kuzeybabyy Merhabalar 🙏 iki gündür az az hırıltısı vardı oğlumun sürekli burnunu temizliyordum birde geceleri soğan karanfil yaptım ayagına zeytinyağ sarımsak karışımı sürdüm. Bu sabah dahada artmıştı gece boyuda sürekli uyandı. Götürdük ve hırıltı ciğerden geliyormuş bronşiolit olmuş.😔 çokta dikkat ediyordum evimizde 23-24 derece nasıl oldu bilmiyorum sadece hırıltı vardı öksürük ateş olmadı eğer sizdede küçük bir belirti olsa dahi ihmal etmeyin.
Bedihimm Kuzeybabyy bizde aynı belirti vardı bizede aynı şeyi dediler bronşit bı gece yattık hastanede maf ettiler oğlumu damar yolu bulamiyolardi çocuk mos mor oluyodu ağlamaktan Allah yardımcımiz olsun inslh
[silindi] Kuzeybabyy Bu aralar çevremde çok duyuyorum. Benim bebeğim de yeni atlattı. Antibiyotik kullandı, günde beş kez nebulizatör ile ilaç aldı. 12. gün kontrolümüzde geçmişti çok şükür. Çok geçmiş olsun, inşallah rahatça tez vakitte iyileşir yavrucuk 🥰🤲🏻
Hebelehubelee Kuzeybabyy merhaba zeytinyağı sarımsak öksürük için mi hırıltı için.mi ne işe yarıyor bilmediğim için soruyorum bu arada kullanırım diye ne şekilde kullsnicaz bı de sürüp çorabını mi giydiriyoruz
Kuzeybabyy Bedihimm çok geçmiş olsun sizede bizede hava verdiler evde yapmaya devam edicez birde antibiyotik kullanıcaz iyiki hemen götürmüşüz ilerlemeden
Bedihimm Kuzeybabyy Evt bnde hava veriyorum evde siz her zaman göğsüne sırtına zeytinyağiyla masaj yapıyım göğsü yumusuyo ve ne kadar balgam atsa o kadar iyi ama işte pek atmıyolar
Mom44454 Mom44454 hemde iki oğlumu bronşlar kabalaşmış eve göndersem bronşit olur dedi 4 gündür yatıyorum😖😖😖😖😖ömrüm bitti burda resmen
Kuzeybabyy Hebelehubelee merhaba öksürük ve ateşe iyi geliyor diye biliyorum. Hırıltıya pek iyi gelmedi ama
Kuzeybabyy Hebelehubelee üç dört tane sarımsağı suyu çıkana kadar eziyoruz zeytinyağ ile karıştırıyoruz bir saat kadar bekliyor ve bebeğin ayaklarının altına sadece yağını sürüyoruz
Omom Kuzeybabyy yanlış hatırlamıyorsam alerjik bir bebeğiniz vardı sizin. Besin alerjisi çoğu zaman solunum yolunu etkileyecek alerjilerle beraber seyrediyor. Tam da alerji mevsimi. Ondan mı olmuş ne dedi doktorunuz?
Kuzeybabyy Omom evet alerjik bebeğim uzun aradan sonra hatta yoğurda tekrar başlamıştık şimdi düşündümde yoğurt vermeye başladığımdan beri hırıltısı başladı hiç aklıma gelmedi böyle bir şey doktorda takipli doktorumuz değildi genel muayene etti sadece çok sağolun salı günü soracağım yoğurdu tekrar keseyim
Omom Kuzeybabyy özellikle süt alerjisi buna sebep oluyor evet yoğurdu kesin bence de. Çok geçmiş olsun 💐
Ozdesmom Kuzeybabyy çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 🤲 burnu tıkalı mıydı yoksa açık olduğu halde hırıltı mı vardı?