Alerjikkoala Almisella Attığınız almila mobilyadan aynı yatağı oğluma aldık. 1 haftadır kullanıyoruz ama memnun kaldım tavsiye ederim.
Deletedmom5284 Almisella şu ilk fotodaki baydı artık herkeste aynı model bide çokta güzel değil, ama iki çok güzel farklı
Almisella Mom0911 ilk olarak ev tipli olanlar hoşuma gidiyordu ama kızım biraz büyüyünce sıkılır mı bilemedim, malum fiyatlar almış başını biraz uzun kullanabilsin istiyorum
Mom0911 Almisella 2 çok güzel o zaman 👍🏻 Bence uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz, yatağı falan da büyükmüş . Ve duvar kağıdı çok hoşuma gitti renkler de 👍🏻😇
Sezinnur Merhaba bnde Montessori oda takımı alacağım. Ama bende kararsızım tek bildiğim kapısının ortada olmasına cesaret edemeyecegim
Almisella Sezinnur benim kızım da çok dönerek yatıyor, Pierre cardinin ortada olması beni de tedirgin ediyor
Pearl33 Ev tipi düşünüyorsan fiyat olarakta makul bir site var bende ordan aldım ücretsiz kurulumunda var Butik mobilya ismi
paslan Almisella ben almilayı mağazasında gördüm harika bi yatak sadece biraz tuzlu 4.500₺ sadece mobilyası yatak hariç 🤗
Almisella paslan cumhuriyet bayramı özel ek %10 indirim var onu değerlendireceğim 😅 biraz da pazarlık tabi 😅