MelteMlondon Arkadaşlar selam bebeğim 1 ay 7 günlük kakasini 3-5 günde yapıyor. Ben ingilteredeyim burada biogaia yoktu. Getirttim ama nasıl kullanacağımi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ❤
zeynepbalci MelteMlondon günde 5 damla csnım aynı saatlerde ver mümkünse ben çok dikkat edemedim ama yine işe yaradı 🌸
Eyllece MelteMlondon gaz damlasi o sürekli kullanima gerek yoktur cocuk sikintili gazli sancili olursa 3er damla verirsnz. Ben rahatlatmasi acisindan binl süre hergun 3 damla verdim. Ama tuvalet sorununa zeytinyağı ndan daha etkili bir çözüm bulamadim
Clouds MelteMlondon günde 5 damla kullanıyoruz biz sabahları. Aç veya tok karına farketmiyor. Biogaia gaz damlası değil probiyotik yani bağırsak düzenleyici. Biz 2. Ayımızdayız devam ediyoruz kullanmaya. Birde gaz damlası olarak sab-simplex kullanıyoruz günde 4 kez 10 damla.
Toprakaren MelteMlondon canm eczamede çalışıyorum girne 1 kez 55damla kullanıcıların her gün aynı saate vermeye özen göster birde buzdolabının kapağında durması gerekiyor
KucukAdamm Günde 5 damla , akşam kullanıyorduk biz . Hergun aynı saatte vermeniz ve buzdolabında tutmanız gerek . Sıcakta etkisini kaybediyor
Boncuk1421_ Ben de kullanıyorum 8 9 gibi akşam veriyorum dolapta saklıcaksınz dediler ama salonda çekmecede durdu Ege sıcağında pek bişey olmadı . 3 buçuk aylık bebeğim 2 günde bir verdim oluyor eskisi kadar gaz sorunu olmuyor
MelteMlondon Herkese çok çok teşekkür ederim peki 1 hafta bittikten sonra tekrar almalimiyim gecmezse
Toprakaren MelteMlondon geçmez ise yanina ilave samp simplex al ben ikisini bir kullandım ama baktım bizim kinde alışkanlık yaptı kendi kendin gazını çıkaran bebek ti durduk yere başladım bu ikisine ilaçsız gaz cikaramaz olmuştu bıraktım eskiye döndüm ama seninki çok gazlı ise kullan bu ikisini birlikte baya faydasını gorursun birde telelfon yanlışlıkla 55 yazmış 5 damla olucakti
YigitefeBey MelteMlondon hergun ayni saatte 5 damla olarak kullan canım buzdolabında beklet yanına ek Nurse harveys kullanmıştım ben ikisi çok rahatlatıyordu