Ayazimm58 Kuzu kıyma bulamadım kasapta, iki kez çekilmiş dana aldım verebilirmiyim bebeğime? İlla kuzu olması mı gerek, bilgisi olan?
Mbal Ayazimm58 Dana eti, demir kaynağı olarak daha iyi fakat daha çok kirliliğe, yabancı maddeye ve ilaca maruz kaldığı için en temizi kuzu eti. O yüzden bebekler için kuzu kullanılıyor. Siz bilirsiniz tabi. 🤷🏼♀️
esracanlier Ayazimm58 ben verdim dana kıymayı direk çok takılma ver bir şey olmaz. Tabi kuzu eti daha güzel olur ama ikisini de ver işte dönüşümlü
durucinar Bende ilk kuzu kıyma aldım ama kokusundan yemedi şimdi dana kıyma yiyor çorbada köftesinde makarnasinda
Ayazimm58 durucinar Ben ilk defa vereceğim ama bulamadım kuzuyu sevip sevmeyeceğini bilemiyorum Teşekkür ederim 😊
Mbal Ayazimm58 yani dana veren de çok var. Kuzu koktuğu için vs. Bulamadığınız zaman güzel bir küçük parça dananın zararı olmaz herhalde.
Ayazimm58 esracanlier Teşekkür ederimm😊 ilk defa vereceğim için et konusun da bilgim yoktu, dana almıştım zaten kafama takıldı sorayım dedim yinede 😊