Merveligibi Gltn ben öksürdüğünde ve her banyo aomrası sadece ayklarının altına sürüyorum valla bize iyi geliyo
aselliyam23 Gltn 2 yaşına kadar kesinlikle önerilmiyor canım ölüme kadar sonuçlanıyor kulaktan duyma şeylerle sakın bebeğine uygulama banada çok söyleyen oldu ama araştırmadan hiç bi şekilde hiç birşeyi uygulamyrm bebeğime
Nurtalib Gltn burnunun orasina gogsune falan sürmedim ama bebek icin olanlari ayaklarinin altina sürdüm bi sorun yasamadim
Bebegimm1 Gltn Solunumu tıkıyor cok zararli onerilmiyr diye biliyrm oksuruk icin sarimsak zeytinyag karisimi tavsiye eden anneler vardi ayaklarin altina suruyorsunuz eski postlara bi bakin
Zey-yus50 Gltn ben babybalm kulanıyorum ayaklarının altına sürüp çorap giydiriyorum uyurken iki tane bebeğim var ikisinede iyi gelio büyüğün ğöğsüne sürüp üstüne mendilde koyduğum oluo☺️
Saripapatyammm Gltn 5 aylik kadar kucukken vucuduna surmezdim. Kaynar suyu bi kaba koyar icine biraz vick atar odaya kokusunu yayardim. Uzaktan. Suan 2 yasinda sürüyorum alnina boynuna