Maria123 Yasemin_sare_kesler aventin aldım ama oda birşey yaramadi . O kadar artık butcem yetmiyor çok yoruldum gerçekten .
Maria123 BelisM inanın deniyorum geçen aldım . Kesinlikle içmiyor çığlığı basıyor. Bebegimveben zaten memi emmiyor . Veramm 4 ay 5 günlük . İnanın kaşıkla vere vere bir hal oldum.
Maria123 betulbusra en son avent aldım . Lansinoh süt sağma makinam var içindeki biberon olurmu . Artık biberon almak istemiyorum çünkü .
betulbusra Maria123 tomme tippe aldım almadı avent almadı wee baby almadı nuk almadı bı lansinoh momme onu aldı
Maria123 deleted2310 aynen . Kaşıkla vermeye bir hal oldum. Önceden herke biberon verme memeden olur dedi vermedim . Ama 4 ay da yiz ve çok her zaman mememi emen kızım 2 ay aşısından sonra değişti .. şimdi memede almıyor . Ne yapacağımı şaşırdım . Bazen diyorum keşke biberon verseymisim.
deleted2310 Maria123 Valla benimki ilk iki ay aldı ilk üç ayda emzik emdi sonra ikisinide bıraktı 🤦🏼♀️
Ozge5678 Hastamı oldu canım , benim oglumda biberon hastasıydı malsef hasta oldukdan sonra biberon kesinlikle kullanmıyor 8 aylık oglum buarada