aselliyam23 Kızlar bugün bebeğim 4 ay 7 günlük oldu size sorum bebeklerinizin uyku düzeni yeme sıklığı ve durma süresi benim bebişim kucağa çok fena alışanlardan sürekli kucakta olmak istiyor sallanmadan da asla uyumuyor sizde durumlar nedir 🥰
Pinarmete aselliyam23 bende 4 ay 22 günlüğüz. Bizimki de sallanarak uyuyor ayağımda uyutup besigine koyuyorum. Mama ile besleniyor. 2 saat uyanık durup öyle yatiriyirum. Aylarına göre uyku aralıkları oluyor zaten canim onlaei bi arastir öğrenirsin
uyus aselliyam23 merhaba 4ay lik benim bebegim.ayni asla sallamadan uyumuyo.gunduz en fazla yarim saat uyuyo .bırakinca uyaniyo.gece gec uyuyo hic dalarak uyumuyo.beslenme 3saatte bazen daha uzun 100cc yiyo
Bedihimm aselliyam23 benimde 4 aylık 7 günlük ve kesinlikle uyku diye bsy yok ne gece ne gündüz ve sallamaya alışmış bu durduncu ay girdigidnen beri çok agliyoo
Denizmavim aselliyam23 benım ıkızler 4 aylık 12 günlükler gece uykuları duzenlı gece 22:00 /09:00 kadar yatarlar bazen açıksa ağlar süt verıyorum tekrar yerıne koyuyorum kendılerı hemen yatıyor zaten gündüz de öğleden önce bıde akşam uzerı yatarlar kısa surelıgıne sadece gündüz beslenme duzenımız uok oda gelırdı güzel ya da açıklıklarını anladığımda verıyorım
aselliyam23 Pinarmete internette yazılan gibi olsaydı bebeklerimizin ruh hali keşke canım o ysden burası yok mu zaten her bebeğin gelişimi de farklı beslenmeside benim burdaki amacim genel bilgi bu ayki bebeklerin genellikle nasıl olduğu hakkındaki bilgi 🌸
ipekk05 Bedihimm bir tek benimkimi böyle diyodum herşeye ağlar oldu sizindemi öyle durup dururken bile sanki biri canını yakmış gibi ağlamaya başlıyo😞
aselliyam23 Bedihimm benimkide öyle canım gecen gün bi krize girdi resmen susturana kadar akla karayı seçtim huyu falan değişti uyku düzenimiz alt üst oldu resmen 🤦
aselliyam23 ipekk05 ipekk05 bizdede var o malesef kucağıma aldığım da susuyor koyduğum an yine başlıyor çok huysuz oldu bu günlerde 😏
fatma_erva aselliyam23 Benim bebeğim de 4 ay 8 günlük beslenme sıklığımız 1 buçuk saat e kadar uzuyor bazen kendisi isteyince emiyor yoksa çok zor emzirmek inatlasiyor resmen😂 uykularımız ise gece 12 sen sonra uyutmaya başlarım ara sıra 2 ye kadar uyanır sonra bi uyuturum sabaha kadar uyur kalkmaz. Ve hiç kucağıma almam yatırırım öyle ilgilenirim bazen alırım yani kucağa alışkın değil uykusu gelince de uyuyor kendisi emziğini veriyorum bu şekilde 😊 biraz uzun oldu sanki kusura bakmayın ☺️
aselliyam23 fatma_erva ay ne güzel ya umarım benimkide zamanla düzelir hele kucak sallanma alışkanlığı beni fazlasıyla yoruyor eminim gecicek bu günler ama bazen fazlasyla yiprandigimi düşünüyorum 😏☺️
uyus aselliyam23 Salllasamda uyusa ayamda salliyodum ama dayanamiyorum artik .puset alcam .çok yordu ayakta sallamak .sallamaya alişmasin diye puset almadik ama birsey degismedi
aselliyam23 uyus canım ben aldım ama maalesef onda uyumuyor illa ayağımda olcak orda salladigim zamn uykuya geçiş yapamıyor ama sen yinede dene belki sende işe yarar☺️😏
uyus aselliyam23 puset konusunda kararsiz kaliyorum 2bucuk yasinda kızim var tam bir puset hastasiydi.onu ayirdim pusetten şimdi bebege alirsam onu bindirmicez üzulcek .ne yapsam bilemedim .