syaby Kızlar bebeğim 2.5 aylık sizler bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz neler yaşadınız ben şuan biraz korkuyorum takılıp kopar vs diye ama bi yandanda şimdiden alışırsa büyüyünce çekmez küpesini diyolar bilemedim
Tuba syaby kızım yok ama olsaydı eğer o istediği zaman deldirirdim☺️ Başkalarından görüp heves ederse gidip yaptırırdık birlikte.
Okuna syaby çok küçük değil mi ya🤷🏻♀️Ben küpe sevmiyorum küçük bebeklerde özellikle bi türlü begenemedim o yüzden büyüyünce isterse deldirir ama arkadaşım 8 aylıkken deldirdi hiç ellemedi çekiştirmedi kolay alıştı yine siz bilirsiniz
Rumeysaberber İnternette ve doktorların önerdiği 4 yaş diyor ama siz bilirsiniz benim de daha 9 günlük bir bebeğim var erkenden yaptırmaya çok hevesliyim ama sanırım 4 yaşın da yaptırıcam 😊
syaby Rumeysaberber bende çok hevesleniyorum hele küçüklerde görünce bi yandan kendi büyüsün istesin diyorum ama bilemedim yaa
Saripapatyammm syaby Ilk kulagi delindiginde makinenin sesinden korktu agladi. Hemen cikinca sustu.Ama agrimadigina emindim. Uyusturucu sprey ve antibiyotik krem sürdüler yapmadan. 2 yastan once eczaneler delim yapmiyormus. Eczanede deldirdim. Simdi eczaneye ne zaman girsek kiyamet kopuyor 😁
syaby Saripapatyammm ahahahha yerim ya akıllı bıdık 😂 bide dikkat etmek gerekiyor kapanana kadar ama küçük olunca iyileşmeside kolay oluyo
Saripapatyammm syaby Bence sizin icin cok erken. Dis zamani hep kulak celistiriyor bebekler. Esim izin vermiyordu ceker yara olur diye. Daha sonra surekli bana kupe tak deyip kupemi cekistirmeye basladi 😁 dogum gunu hediyeside gelince deldirdik
Eylusunannesiii syaby hic yara olmadı kremledim surekli 1 hafta onlarin taktigi kupe kaldi kulaginda sonra kendi aldigimiz kupeyi taktık
syaby Eylusunannesiii sanki küçükken iyileşme süreci daha hızlı oluyor pek ağlamıyolar gibi biz çok küçüğüz ama bende en azından yaşında yaptırmak istiyorum
Derinmevzu20 syaby biz yaşında deldirdik. 15 gün delerken takılan küpeyi taktık sonrasında doğum günü hediyesi olarak küpe ve bileklik almıştık küpeyi taktık bilekliği kaldı düşürür diye