motherlove Merhaba mama sandalyesi tavsiyesi olan var mı. Çok pahalı bişey düşünmüyorum. Ayrıca mama sandalyesi olup da daha sonradan masa ve sandalye olarak ayrılanlar var. Acaba kullanışlı mı kullanan var mı…
QueenOfDisaster tugbahy6 ben ondan aldım ayakları sallanıyor ne yazıkki ilk geldi değişime gönderdim sonra tekrar başka gönderdiler oda sallanıyor sonra mağazasına gittim baktım ordaki de sallanıyor sanırım o tıp mama sandalyelerinde ortak sorun o
motherlove Pelin05 çok duydum bunu merak ettim kullanışlı mı diye kullananlardan da pek bir şikayet duymadım
bebiskoooo BİM’e de gelmiş canım bulunduğun yerlerdeki BİM’lere sorabilirsin 150 TL çok güzeldi gördüm
Pelin05 motherlove kolay kolay şikayet olacağını sanmıyorum canım üstelik çabuk parçalanıyor pikniklere vs götürdüğüm oldu yani
Alpbeybi motherlove ikea antilop öneririm ama şuan stok yok. Letgo veya dolaptan ikinci el bakabilirsiniz
Urazinannesi2808 motherlove kiwinin mama sandalyesi chiccoya falan benziyor ama onlara göre uygun. Ben dört aylıkken bizimle sofraya oturmaya alışsın diyerek almıştım. Hala kullanıyorum ve çok memnunum şiddetle tavsiye ederim 🥰💐
ipeekk12 motherlove dün e bebekten aldım masa sandalyeye de dönüyor 150 TL’ye kurdum sağlam baya ıyı duruyor eltımde kullanıyor 2 yıldır bır sorun yaşamadı oda canım
Deryauras12 motherlove İkea Antilop almıştım 2 yıl önce 100₺ şimdi pahalı.Dolap uygulamasından temiz olanlarından bulup alabilirsiniz.
Miniminnos motherlove Ben normal civilden almistim cocuk az buyudumu kemer bile ise yaramiyor suan 10 aylik asagiya sarkiyor kemeri bile baglasak ucacak sanki kesinlikle ikea antilop alin ben pahali diye almamistim cok pişmanım ikea antiloplarin alan dar ayagini falan yukari kaldiramiyor