Premses ek gıdaya geçtiğimizden beri sürekli kabızlık problemi yaşıyoruz ..var mı bir güzel bir formülü olan anneler..🙏🏿gece uykularımız sürekli bölünüyor huzursuzluktan 🧟♀️Ikın ıkın minnacık bir kaka gelsin 😭 bebekken ne güzeldi ..her gün düzenli yapardı ..8 aylık olduk şimdi ..teşekkürler 🙏🏿🙏🏿
[silindi] Premses Saf zeytin yağı ekleyin yiyeceklerine.Formül süt alıyorsa içine koymanız çok işe yarar.Ama en güzeli tabii ki lifli besinleri tüketmek. Ve son olarakta bebeğinize hangi yiyecek kabızlık yapıyor onu gözlemleyip vermemek.
Nilikra Premses aynı şeyi yaşadım . Sabah ac karnına kuru kayisi incir ve hurmayı robottan geçir kuzum ac karna ver. Kuru kuru yiyemezse suyla sulandir biraz. Her altını aldiginda poposuna vazelin sur ki ıkınırken yırtılma çatlama olmasin. Daha kolay yapar 🙏 aksam üstü yada öğlen meyve veriyorsan armutta ağırlık yap derim . Ben bunları denedim dizeldi. Yada kahvalti yaptiriyosam kuru kayısıyı suda haşladım kahvaltının yanında meyve suyu gibi verdim . Bi kaç gün üst üste yap bunlari. Sonra 2 3 gün ara.ver bida yap. Sonra düzelecektir yardımcı olmuşumdur umarım 🙏
Kuzumveben Premses hakiki zeytinyagini kaşıkla gün içinde verin canim yemeklerine katıyorsundur ama kaşıkla vermek etkili oluyor bolca su bide yaz geldi kayisi alip suyunu verebilirsin
Ygz Premses ben kayısı hoşafı yapıp verdim anında etkisini gördüm canım. Birde sürekli su teklif et yemeklerden sonra😊
Premses [silindi] muz bile vermiyorum ki en sevdiği şey canım sürekli ishal yapacak şeyler vermeye çalışıyorum ..armut ,kuru kayısı incir vs.hiç fayda etmiyor yemeklerini de bol zeytinyağlı yapıyorum ama yok..yoğurt bile korkudan vermiyorum ..ne olacak böyle bilmiyorum 😭🤦🏻♀️
Premses Kuzumveben hepsini denedim canım tık yok 🤦🏻♀️ Artık onlara da mı iyice alıştı ne etkisini göstermiyor ne zeytinyağı ne kayısı ezmesi
[silindi] Kaders mama içiyorsa içine yarım çay kaşığı kadar koyun fazlası dokunuyor midelerini bulandırıyor emziriyprsanız ağzına damla hesabı verin
Papatyam Premses kuru kayısı, gün kurusu, erik kusuru az bi suda kaynatıp sabahları yumurtasının içinde ,akşamları muhallebinin içinde veriyorum. Yulaf unundan yapılmış muhallebinin içine koyunca hemen kabızlığı son buluyor.
Efenin-annesi Premses balkabagini haslayip 1 kaşık zeytinyagiyla karıştırıp yedirmeyi denedin mi bizde o çok etkili oldu
Premses Efenin-annesi yeşil kabağı denedim onu çok söylediler diye de hiç işe yatamadı ; balı denemedim bi de onj deneyeceğim canım sağol
teachersrn Premses porsiyon miktarı fazla olunca da kabız oluyor bebekler bir öğünden bir kaseden fazla verilmemeli kabız olmaması için
Premses teachersrn canım yarım Türk kahvesi fincanı yese halay çekiyorım resmen ! Daha değil bir kase 🙈😂