Eliiifffff 3ay 21 günlüğüz. Uykumuzda bi sorun yok ama beslenmesi kötü. Beni zaten emmedi hiç hep mama içti 4-5saate bir anca zar zor içiriyorum. Sizce normal mi? Atak belirtisi mi? 5 gün var başlamasına. Çok yoruldum yıprandım içmiyor diye
momandad_16 Eliiifffff benim oğlumda 3 ay 12 günlük bi kaç gündür sürekli ağlıyo emmek istemiyo uyumuyo emerken tepiniyo ağlıyo memeyi bırakıyo tekrar alıyo tekrar bırakıyo yatırıyorum kendini yırtarcasına ağlıyo sanırım atak dönemi geçicek inşallah
Seyyid_Ali_2021 Eliiifffff aynıyız 3 Ay.21 günlük oğlum gündüzleri idare ediyorum ama geceleri 20 dk da bir ağlayarak uyanıyor emiyor tekrar kendini ileri geri atıyor gündüzleri daha iyi ablası idare ediyor gündüzleri iş güç yapabiliyorum ama geceleri uykusuzluk dan bayılıyorum bide bunun 4.ay atağı var nediyelim sabır geçecek bu günler🤲🏻
Sagner Eliiifffff birebir aynıyız hem günümüz hem yazdıklarınız üstüne gece uykuları da yok huysuz ağlamaklı sürekli vs. Doktora gittik demir eksikliği teşhisi koydu. Bebeklere 4. Aylarından itibaren başlanıuormış zaten. Netten bak demir eksikliği belirtileri yenidoğanlarda aynı bunlar. Geç kalmadan doktorunuza başvurun geçer inş.
Minikannevemasal momandad_16 bizim 3 aylık olmamıza 1 hafta var ama bunların aynısı bizde de oluyor sebebi ne acaba
momandad_16 Minikannevemasal hemde ne yandık sağ salim çıkarız inşallah bu atak döneminden ki benim pilim bitmek üzere,😅
momandad_16 ANSS geçecek kuzum bazen delirme noktasına geliyorum ama napayım elimden bişey gelmiyo bizlerde insanız sonuçta robot değiliz inşallah şu dönem bittikten sonra normale döneriz