mevanin_cicekleri Güzel annelerim kızım henüz yürümedi 15 aylık şuan adım da atmıyor sadece ayakta duruyor napabilirim yürümesi için çok korkuyor bu arada . Hangi yürüme arkadaşını önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız markaları yazarsanız çok sevinirim
mevanin_cicekleri mevanin_cicekleri testler yapıldı kızımın hiç birşey çıkmadı ama yürümüyor hareketsiz yatmak istiyor genelde oturmak istiyor çok kafama takıyorum emeklemiyor da
Xkimbilirkim mevanin_cicekleri aslnda hiç bişeye gerek yok yürümeleri için. kızım ne yürüteci istedi ne yürüme arkadşıyla yürümeyi denedi kendini yere atıyordu geçen gün bir anda kalkp adımladı bence onlar ne zmn hazır hissederse zmn olur
Selinglr mevanin_cicekleri valla herhangi bir yurume arkadaşı al cok fark etmıyor birde cok kullanmıyolar ona gore pahalı birşeye gerek yok bence
sahinayse42 mevanin_cicekleri arkadaşımın önerisi ile pilsan yürüme arkadaşı aldım o kullanıyor çok memnun kaldı henüz biz kullanmaya başlamadık ama güzel bence çünkü tutup ittiğinde hızlı gitmiyor
Naciye07 Benim oğlumda 2 sinde 17 aylık olcak yeni yeni yürüyor . Bende çok takmıştım ama vaktini bekliyorlar canım benim , bırak akışına 😊
mevanin_cicekleri Naciye07 ya adım atsa elimden tutup yürüse dert etmicem de elinizden tutup yürüyor muydu sıralama yok kızımda o yüzden kafama takıyorum
mevanin_cicekleri Xkimbilirkim öyle tabi ama hiç cabalamiyor kızım adım atıyor muydu elinizden tuttup bizim o da yok malesef kaç aylıktı kızınız
mevanin_cicekleri Selinglr marka marka değişiyor mu diye merak ettim o zaman ucuzundan alayım fark etmezse
Reyna mevanin_cicekleri ben fisher price aldım. şuan yürüyor ama önündekilerle oturup oynuyor yürümeye başladı diye çöp olmadı yani öneririm
mevanin_cicekleri Annis-ogul Hayır ona goturmedik nörolojiye götürdük herşey yapıldı temiz çıktı birde ona mı götürsek acaba neye bakıyor