tugbatabanca Bebeğim 3 aylık kolik. Şimdi bide diş çıkarma huzursuzluğumuzda var. Her akşam tutuyo sancısı tam düzeliyor dedik başladı yine. Varmı çingene salıncağı kuran işe yarar mı ?
1prens1prensess tugbatabanca 2.ayında kurmuştum ve bu zamana kadar niye kurmadım diye kendime kızdım😂 rahat rahat uyumaya başlamıştı 3.aydada zaten koliğimiz bitmişti bizim ağlarken birtek çingene salıncağında uyuyordu işte
tugbatabanca 1prens1prensess bizde çarşafla salladık Bi anda sustu da dedik neden olmasın işe yarıyorsa hemen alalım yapmadığımız şey kalmadı 😊
1prens1prensess tugbatabanca bende ilk çarşafta deneyip karar vermiştim baktım susuyor direk kurdum eğer sustuysa vakit geçirmeden kurun rahatlayın😂
BusraaS tugbatabanca Kimi bebekte yarıyor ama alışmasıda sıkıntı her uyku zamanı sallanmak ister benim bebeğimde işe yaramamıştı krizlerinde o bile susturmuyordu
papatya011 tugbatabanca o nasıl birşey bilmiyorum ama ben svava marka Hamak beşik kullanıyorum Tavana asılı havada duruyor yani çok işimi gördu ve fiyatı da çok çok uygun
papatya011 papatya011 şuan baktım artmış ama fiyatı ben 130 a aldım 170 e yükselmiş ama ben 1 sene oldu alalı ama yinede fiyat performans ürünü diyebilirim
sonlafsokucu tugbatabanca benim bebeğim kolikti 5 aya kadar devam etti biz hep çingene salıncağı ile uyuttuk başka türlü uzun uyumuyordu asla
sonlafsokucu tugbatabanca sormayın, çok şükür daha yeni nefes alıp kızımızı sevebiliyoruz 9 aylık olduk da. Size de Allah kolaylık versin, geçecek bu günler 🙏🏻
Fatos_tekeeva tugbatabanca Acaba çingene salıncağı nasıl sallanıyor kendimizmi sallıyoruz ? Bebeğimde gaz sorunu var sürekli elimizde sallıyoruz battaniyeyle 🤦🏻♀️ uyumuyor asla yatağına koyuyoruz 5 dk sonra uyanıyor çünkü
tugbatabanca Fatos_tekeeva hazır satılıyor 120 TL falan int de tavana montaj yapılıyor sallıyorsunuz baya salıncak beşik gibi çingene salıncağı yazın İnternet e çıkar elde sallamak çok zor