_Papatya23_ Baby turco kullanan anneler memnun musunuz? Sleepy kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum cesaret edemiyorum.
34_21_23 _Papatya23_ ben kullandım beğenmedim ön kısmı kayıyor göbeğinin ortasında toplanıyordu düzgün durmuyordu o yüzden ısınamadım beze
alinaannee _Papatya23_ sleppy den iyi sıkma taşırma sorunu yok ama baby turco kokuyu hemen dışına veriyor çiş kokusunu bile ama sleppy den daha iyi bence
iki_prens_annesi_ _Papatya23_ ben cok memnunum ama fiyatlari hemen hemene ayni oldu nerdeyse yapisi slepye benziyor
Gktrkgkc2021 Bende hem oğlumda hemde kızımda sleepy kullanıyordum daha yeni baby turco aldim deneme aşamasındayım inşallah memnun kalırım
Havva001 _Papatya23_ önlem botanica ikisinden de güzel molfixden geçtim aynı molfix gibi 12 saat durdu gece oğlumda hiçbir şekilde taşma yapmadı sleppy ve baby Turco taşırmıştı
aylul0 _Papatya23_ ben sleepy ve baby turco karışık kullanıyorum hangisi denk gelirse, baby turco biraz daha ince ama ben memnun kaldım bir sıkıntı olmadı
Minikannevemasal _Papatya23_ biz hem bezini hem islak mendilini kullaniyoruz gayette memnunuz kutu kutu aliyoruz ikisinj de🌸
inci_34 _Papatya23_ bende sleepy den baby turco ya korkmadan geçtim ;))) çünkü 4 no sleepy koku yaptı sızdırdı çişi sulu kakayı üzerinde biriktiriyordu çekmiuroudu işte bayb turco ondan bir kat daha iyi sayılır