Oykuaygun Kestikten sonra nasıl saklayabilirim? Folyoyla sarıp dolaba koyun yazıyordu İnternette fakat hemen kararmaya başladı
kucukprensinannesi Oykuaygun hava almayacak bir kaba da koymayı deneseniz o şekilde 🙄belki öyle işe yarar bilemedim ama
Nehirberatannesii Oykuaygun valla benım 5 günfen beri öyle dolapta birşy olmamıs ama içindeki çekirdeği çıkarma kararır
atlassmom_ Oykuaygun Avakodoyu kestiktenn sonra acik kalan yerlerine limon dilimleyip kapatiyorum sonrada streçe sariyorum bu sekilde baya dayaniyor
Yasemin38 Oykuaygun canım diğer yarısını içini oyduktan sonra çekirdekle kalan diğer yarısının üzerine kapatıp streçleyip koy dolaba. 2 3 gün anca durur zaten
Fitifiti Oykuaygun Streç ve folyo sağlık açısından çok zararlı. Ben klorsuz pişirme kağıdına sardıktan sonra streçliyorum direkt temas ettirmiyorum. Ama zaten genelde buna gerek kalmıyor tek seferde hepsini yiyor
Seyhan06 Oykuaygun çekirdeğini çıkarmadan kesiyorum buzdolabı poşetine koyup saklıyorum hiç birşey olmuyor ozaman
Ezzey Oykuaygun kestikten sonra çekirdeğini çıkarmayın ve içme suyuna biraz limon sıkıp açıkta kalan kısmına değecek şekilde bir kaba koyun bozulmuyor böylelikle
Sadecezeynep Ben sadece peçeteye koyup sardım dolaba kaldırdım 1 hafta olacak hala ilk günkü giriş mi ben tam olgunlaşmamış aldım belki de ondandır yedirmeden 1-2 gün önce dışarı çıkarıyorum yine peçeteli muhafaza ediyorum bi sıkıntı olmuyor