Oyku_nisa Aslan-123 Bende aynı durumdayım en son uykusunu akşam 10da yapıyor yarım saat kadar sonra sabah 5e kadar oturuyoruz mümkün deil uyumuyor bazen 6yi 7yi buluyor sonra sabah 9 gibi uyanıyor meme için yatırıyorum 2 ye kadar uyuyoruz hiçbir düzen yok 8 aylıktan beri böyleyiz 2tane dişte çıkardı ne zaman düzene gireriz Allah bilir hep böyle gidecekmiş gibi geliyor
Nil344 Aslan-123 aynı durumda bende varım 4 dişimiz var 3 TEn beri ayaktayız sağlıklı olsunlarda uyumayalım anneler fedakarlık yapsınlar biraz 😂😂 bebeğiniz kaç kilo
Srhtzlyh Aslan-123 9 ay 17 günlük kızım var. Geçen hafta diş çıkarırken yaptı birkaç gün. Bu haftada iki kez yaptı. Bu gece kalktı ama emip geri uyudu dinlendim resmen. Uykusu oluyo ama uyumak istemiyor ayağa kalkmaya çalışıyor.
Aslan-123 Gizemyorgun doğduğundan beri doğru düzgün uyumaz tek benim cocugum mu böyle diye insan çıldırıyor
Aslan-123 Gizemyorgun demin bir post gördüm bebeği 50 günlük 8 saat uyanmamis hey masaAllah işte bunları okuyunca insaN imreniyor imtihan
Aslan-123 Mmomm olabilir valla ama benimki hep böyle artık buraya sorayım dedim doktora götürmeyi düşünüyorum uyku ilacı falan sorucam 🥴🥴🤕😴🥱
ENA Ay atagindasiniz muhtemelen, ciddi uyku gerilemesi yapıyor tıpkı 4. Aydaki gibi. Az sabır kuzum. Benim bebeğim ömrünün ilk deliksiz uykusunu 11,5 aylıkken yapmıştı. Ondan önce her türlü sıkıntıyı yaşadık, 40 dakika gündüz uykuları hiç uzamadı, gece defalarca uyanırdı vs. Ama yaşını dönünce her gece olmasada haftada 2 3 deliksiz uyudu. 8. ve 10. Ay korkunçtu hatırlıyorum. Ama geçiyor kuzum, tek çaresi de sabır…
benimdunyam21 Aslan-123 muhtemelen 10. Ay ayağına girmiştir.benim kızımda aynı durumda şuan.zombi gibi dolanıyorum evde 🤷🏼♀️
Aelik Bizde 10 ayligiz ayni şekilde gece 2de 3te uyaniyo sabah 6 da uyuyo normalde de uykuya dalmakta zorlaniyo yatağına götürürken geri uyaniyo falan derken baya zorlanıyoruz uykusu hafifledi yani atak mi diş mi bilmiyorum ama umarım bi an once biter